Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Koblov vysoko přehrál Hlubinu


Branky


0

Hráči Koblova zajížděli ve středu 27. května na odložený zápas na hřiště předsposlední TJ Unie Hlubina. První poločas to byla vyrovnaná hra, druhý střelecký ohňostroj.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borci TJ Unie Hlubina bojovali. Ze strany Koblova se zaskvěl hattrickem Hudeček, který také dal první gól v 15. minutě. O pět minut později uviděl koblovský Mastnica žlutou kartu. To ho nerozhodilo a za dalších pět minut dal gól na 2:0. Hlubina se nedala, dala v prvním poločase také dva góly a tak musel opět rozhodnout Hudeček gólem v 45. minutě na 3:2.

V úvodu druhého poločasu dali hosté na 4:2 a domácí Hlubinu to zlomilo. Za Koblov se trefili Plotica, Červeňák a Baron a bylo rozhodnuto.   



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Koblov
Trenér TJ Sokol Koblov Vladimír Osmančík: "V prvním poločase to byla hra na obě strany, čemuž odpovídal i výsledek 3:2. V dalším jsme dali čtvrtý gól, odskočili na dvě branky a soupeře to definitivně zlomilo. Pak už na hřišti vládl jen náš tým."



Sestavy



TJ Sokol Koblov
R. Segar [-] - V. Hudeček [-] , A. Hlaváček [-] , K. Staněk [-] , J. Čečotka [-] , D. Farník [-] , P. Ondračka [-] - L. Masnica [-] , R. Červeňák [-] , J. Plotica [-] - L. Schulla [-]

ŽK: 20. L. Masnica .
Místo: Hlubina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.