8:2
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovice rozebraly Lokomotivu Ostrava 8:2


Branky


0

Hráči Lokomotivy Ostrava přijeli do Třebovic na odložený zápas ve středu 27. května. Do 30. minuty bylo všechno v pořádku, pak Třebovice zabraly a Lokomotiva se někam vytratila.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do 25. minuty mohla dát Lokomotiva Sk Slavii Třebovice gól, ale nedala. Zato domácí zabrali a v 25. minutě vedli 1:0. Po 30 minutách už to bylo 2:0 a hráči Lokomotivy hodili ručník do ringu. Jenže předčasně, zápas se stále hrál a Třebovice dominovaly. Do poločasu vedly 6:0. Ve druhé půlce byl obraz hry podobný, jen Třebovice ubraly.  Výsledek zněl 8:2 pro Třebovice. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Ostrava
Trenér Lokomotivy Ostrava Vítězslav Lička: "v první půlhodině hry hrály oba týmy vyrovnaný zápas, ale pak soupeř vstřelil nejdřív první a pak druhý gól a dokonale nás rozebral."



Sestavy


SK Slavie Třebovice
V. Pistovčák [-] - V. Majkut [-] , D. Vojtuš [-] - S. Šimík [-] , D. Vojtuš [-] , L. Ječmének [-] , D. Holaň [-] , J. Němec [-] - T. Pašnik [-] , N. Horváth [-] , M. Stárek [-]

TJ Lokomotiva Ostrava
M. Olma [-] - V. Řešuta [-] , J. Vajda [-] , M. Šterban [-] , R. Pauliška [-] , J. Raška [-] - R. Revťák [-] , A. Dluhoš [-] , R. Revťák [-] , L. Hanulík [-] , M. Kříbek [-]

ŽK: 20. L. Hanulík .
Místo: Třebovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.