2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Manětín zdolal Kamenný Újezd


Branky


0

Manětí potvrdil skvelou domácí bilanci další výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v první půli lepším týmem

V dnešním utkání se na půdu Manětína vydal hostující Kamenný Újezd. Domácí měli mnohem lepší nástup do utkání, kdy mohl dostat domácí do vedení Petr Sekerák a o chvíli později krásnou střelou z velkého vápna Jan Suja, ale obě dvě šance hostující brankář Petr Krupica vytáhl konečky prstů na tyč, ale přeci jen to bylo domácí mužstvo, které se dostalo do vedení zásluhou Petra Sekeráka v pětatřicáté minutě – 1:0. V prvním poločase jsme již gól neviděli a tak domácí vedli po první půli zaslouženě o jednu branku a hosté měli co zlepšovat.

Druhý gól domácích a následné drama

Ve druhém dějství jsme viděli pokutový kop i červenou kartu, takže rozhodčí Vladimír Orlík měl plné ruce práce. Pokutový kop krásným zákrokem  chytl Jan Kronďák a stal se tak v tento moment domácím hrdinou číslo jedna. Červenou kartu dostal v 52. minutě domácí stoper Petr Babic, ale domácí se nesložili a o třináct minut později dokonce vstřelili svou druhou branku, opět ji  vstřelil Petr Sekerák - 2:0. Hosté o deset minut později snížili na 2:1, o gól se postaral Petr Štýs a dal hostům naději na bodový zisk. Manětín si však jednogólový náskok v závěrečné čtvrthodině dokázal uhlídat. Domací v jarní části bodují již v šestém ze sedmi zápasů, což je skvělá vizitka pro celý tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Manětín
Lukáš Tintěra (záložník): Myslím si,že zaslouženě bereme tři body,hosté nesehráli špatný zápas, ale určitě jsme byly lepší. Na naší straně nejlepší hráč Antonín Bachmann,který sehrál výborný zápas a Jan Kronďák, který nás několika zákroky podržel.




Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - P. Zelenka [-] , A. Bachmann [-] , P. Babic [-] , D. Barchanski [-] (65. M. Tureček [-] ) , V. Kopelent [-] (90. L. Tintěra [-] ) , P. Sekerák [-] , J. Barchanski [-] , J. Suja [-] , F. Janouškovec [-] , T. Vošta [-]

TJ Baník Kamenný Újezd
P. Krupica [-] - M. Krbeček [-] , V. Fišer [-] (46. P. Štýs [-] ) , P. Hošek [-] - M. Laub [-] , M. Sochor [-] , J. Jánský [-] (64. M. Hajduk [-] ) , L. Polák [-] - T. Zimmermann [-] , R. Šimek [-] (35. M. Karas [-] ) - M. Kraut [-]

ŽK: 36. V. Kopelent , 52. P. Babic , 52. P. Zelenka , 71. P. Sekerák - 62. M. Krbeček , 71. M. Kraut , 80. M. Sochor , 82. P. Hošek . ČK: 52. P. Babic .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KRONĎÁK, ING. Jan (N), ŘEŽÁBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.