1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice udodaly Třemošnou


Branky


0

Ze souboje o střed tabulky vyšli lépe hosté

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup domácích

Kralovice povzbuzeny vysokou výhrou z domácího zápasu s Nekmiřem skvěle vlétly do zápasu a z branky se radovaly už v 5. minutě, kdy se prosadil devatenáctiletý Roman Pařík - 0:1. O pět minut později zvýšil na rozdíl dvou branek Jan Purkar - 0:2. Vše se v tu dobu zdálo pro Kralovice ideálně rozběhnuté, skvělý vstup do zápasu, dva rychlé góly, jenže po dvou zbytečných žlutých kartách se nechal vyloučit Jan Turna, již ve 25. minutě a tak oslabené Kralovice musely čelit přesile jednoho hráče po zbytek zápasu.

Kralovice ubojovaly tři body

Oslabené Kralovice o jednoho hráče čekal ve druhém dějství těžký úkol, a to hájit dvoubrankové vedení. S přibývajícím časem to pro ně bylo těžší a těžší, a po gólu Vladimíra Pihera ze 61. miuty se hostům opět přitížilo. Kralovice však pozbytek zápasu skvěle bránily a když už selhala jejich obrana tak vše hasil Jakub Houdek, který zachránil několik obrovských šancí domácícho mužstva. Kralovice tak ubojovaly tři cenné body hlavně díky skvělému týmovému výkonu a senzačně chytajícímu Houdkovi.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice B
Michal Wollráb (záložník): Zápas byl pro nás strašně těžký, jelikož už kolem 15.minuty po blbem vyloučeni jsme museli hrát o deseti. Sice zástavu 0:2, ale do konce bylo ještě strašně času. Dík bezvadnému výkonu celého týmu jsme vítězství udrželi, pro nás 3 důležité bod. Vynikající výkon podal gólman Kuba Houdek, který v závěru vychytal 5 jasných gólů. Skvěle hrál i Jan Koča a Tonda Havlíček.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
J. Körner [-] - P. Šerý [-] (46. V. Pihera [-] ) , M. Kecer [-] (46. M. Lavička [-] ) , M. Beránek [-] , L. Radič [-] , A. Korecký [-] , M. Pešek [-] , V. Mareš [-] , L. Pech [-] (70. J. Sirochmann [-] ) , S. Vácha [-] , A. Houška [-]

TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - J. Koča [-] , A. Havlíček [-] (90. L. Prusík [-] ) , J. Tuma [-] , V. Domabyl [-] , M. Zeman [-] , R. Pařík [-] , M. Pecka [-] , P. Vopat [-] (85. D. Běláč [-] ) , M. Wollráb [-] , J. Purkar [-]

ŽK: 44. M. Beránek , 60. V. Pihera - 12. J. Tuma , 50. A. Havlíček , 70. M. Zeman . ČK: 25. J. Tuma .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - MACHALA Miloslav (N), FRÁNA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.