První jarní kolo přineslo první porážku Sulkova na venkovním hřišti


Branky


0

Papírový favorit svojí šňůru neprodloužil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kontrolovali hru

První jarní kolo přineslo zajímavý souboj mezi Třemošnou "B" a Sulkovem. Domácí od začátku zápasu převzali iniciativu a drželi míč na svých kopačkách. Tato převaha se proměnila v gól ve 20. minutě, vstřelil ho Patrik Šerý, pro kterého to byla třetí branka v aktuálním ročníku. Do konce prvního poločasu se domácí fanoušci už gólu nedočkali a jednobrankový rozdíl se již v prvním poločase nenavýšil.

Lepší vstup do druhého poločasu měli hosté, Třemošná nakonec vše zvládla

Toho čeho se diváci nedočkali v prvním poločase, tedy druhé branky, na tu však nemuseli dlouho čekat v poločase druhém. Už ve 48. minutě se po chybě domácích dostal do šance Antonín Mašek a šanci, kterou mu dala domácí obrana využil - 1:1. Po obdržené brance převzali otěže zápasu domácí a v 59. minutě Vilém Čechura vrátil vedení domácím. Jenže odpověd Sulkova na sebe nenechala dlouho čekat. Hned o minutu později vyrovnal skóre gólem na 2:2 opět Antonín Mašek. Pytel z góly byl naplno roztržen a již v 63. minutě opět vrátil vedení domácímu týmu Vilém Čechura - 3:2. V 74. minutě tentýž hráč završil hattrick a zvýšil vedení svého mužsta na dva góly - 4:2. Hostující tým se již na odpověd nezmohl a domácí si tak zaslouženě došli pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (záložník): Celý zápas jsme měli v našich rukou. První gól Sulkova byl po naší zbytečné chybě.




Počet diváků: 42. Rozhodčí: KRAUZ Jan - MACHALA Miloslav (N), KUBÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.