3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany překvapily a svalily Zbůch


Branky


0

Kožlany zabraly a ve vyhroceném zápase slavily první výhru na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý útok a penalta

Zbůch byl podle papírových předpokladů jednoznačně favoritem zápasu. Ovšem za své vzala už 3. minuta zápasu, kdy kožlanští podnikli útok a zbůšský brankář Štefan Chrien v šestnáctce fauloval domácího hráče, za což viděl žlutou kartu od sudího Waltera a domácí kopali penaltu. K ní se postavil Václav Švamberg, který zavěsil. Kožlany hrály ze zajištěné obrany a nedovolovaly Zbůchu ohrozit domácí svatyni, jak tomu bylo v předchozích zápasech. Ve 30. minutě obrana Zbůchu propadla. Domácí špatně rozebrali soupeře a skrze hlavičku se do šance vřítil Jan Špaček, který lobem přes gólmana zvýšil na 2:0 pro domácí družinu. Oslabený Zbůch, kterému chyběli někteří hráči stabilně hrající v základu, se osmělil před půlí, kdy Standa Schejbal zatáhl balón zprava do vápna a naservíroval Zdeňku Kopčekovi přihrávku na krok od brankové čáry. Zdeněk Kopček upravil v 45. minutě na přijatelnějších 1:2 z pohledu hostů.

Rychlý nástup domácích

Domácí po zahájení druhého poločase vlétli na soupeře ještě rychleji než v půli první. Balón z pravé strany se dostal uličkou ke zcela nekrytému Jiřímu Šnajdrovi, ke kterému se již pořádně nestihla stahnou zbůšská obrana. Ten pak namířil své kroky směr brána, obešel už tísněný obránce i okolo brankářem a zasunul do prázdné brány. Ve 47. minutě opět Kožlany odskočily na dvě branky. Pak se obraz hry změnil. Z technické hry byla řež a nepřeberné množství faulů. Zbůch vsadil vše na útočnou kartu a Kožlany se snažily využívat brejkových situací. Po jedné z nich předvedl Štefan Chrien zákrok zápasu, kdy vytlačil střelu ze šestnáctky nad svou bránu. Zbůch do postupných útoků však nezařadil to, co je zdobilo celé jaro - lehkost a přímočarost v tahu do brány. Poslední desetiminutovka nenabídla už nic, hra se kouskovala taktickými střídáními a Kožlany tím urvaly první výhru na jaře.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Pro nás byla výhoda, že jsme dali první gól a mohli jsme se pak soustředit na obranu. Pak se nám povedlo navýšit. Druhá půle byla o emocích z obou stran, rozhodčí měl dávat karty, pak bychom neviděli to, co jsme viděli. Pro nás jsou to zlaté tři body, zvládli jsme to takticky.

TJ Baník Zbůch
Richard Spiller - vedoucí mužstva: Byla tam spousta nepřesností. Špatně jsme přebírali hráče. První půle byla herně ještě dobrá, druhá už neměla hlavu ani patu.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - T. Hurt [-] , J. Švamberg [-] , L. Štrunc [-] , V. Lehner [-] - J. Špaček [-] (88. P. Fiala [-] ) , L. Tupý [-] (86. J. Fiala [-] ) , V. Švamberg [-] , M. Kulhánek [-] - J. Hromada [-] (53. M. Souček [-] ) , J. Šnajdr [-]

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] , L. Vladař [-] , J. Zetocha [-] , A. Prokop [-] , J. Hrdlička [-] , J. Šiman [-] , Z. Kopček [-] , D. Lorenc [-] , M. Netušil [-] , T. Bártek [-]

ŽK: 56. J. Šnajdr - 3. Š. Chrien .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: WALTER Ladislav - FIALA Václav (N), SPILLER Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.