Nečtiny se dočkaly první jarní výhry


Branky


0

Výhru Nečtin korunoval Václav Polívka dvěma výstavními góly, které znamenaly první tříbodový zisk v jarní části soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Polívka svým přímákem posunul domácí k bodům.

Nečtiny potřebují zabrat. Tabulkou se propadají, ikdyž zatím nijak dramaticky, ale z předešlých klánína jaře se dočkaly zisku pouhých dvou bodů. Doufaly tedy, že se chytnou v  jednadvacátém pokračování soutěže chytnou na nyní už posledních Kožlanech. Svá předsevzetí začly plnit už z kraje utkání. Ve 4. minutě rozjeli domácí akci na levé straně. Po souhře Václav Polívka, Lukáš Lejsek druhý jmenovaný našel hlavu Jaroslava Märze a ten už věděl co s kolatým nesmyslem - 1:0. Hosté v 17. minutě srovnali po brejku z pravé strany, kdy brankářem vyražený míč uklidil Jiří Šnajdr. Vyrovnaný stav vydržel pouhých pět minut. Ve 22. minutě si po faulu na Vojtěcha Šedivce postavil k přímému kopu míč Václav Polívka. Ten v takovýchto situacích ví moc dobře, co udělat a věděl to i tentokrát, kdy se již poněkolikáté na jaře trefil z této standardky a stanovil poločasové skóre na 2:1 pro Nečtiny.

Domácí navýšili skóre, aby vzápětí hosté korigovali

V 59. minutě odskočily Nečtiny na dvougólový rozdíl. Filip Socha zahrával rohový kop a posadil balón na hlavu Martina Hlouse, ten nedal brankáři šanci. Pak měl ještě Filip Socha příležitost, ale Jiří Švamberk byl na místě. V 70. minutě Nečtiny rozjely akci po pravé straně hřiště, Po autovém vhazování Lukáš Lejsek poslal centr před vápno, kde se do letícího míče z voleje opřel Václav Polívka, který krásnou střelou obstřelil brankáře - 4:1. O minutu později, tedy v 71. minutě se dostaly Kožlany do brejku a Jan Špaček snížil na 4:2. Nečtinská neaktivita darovala Kožlanům ještě jednu branku. Domácí fotbalisté zahrávali standardku, jenže s ní naložili prachbídně a z protiútoku Jiří Šnajdr v 81. minutě dal na 4:3. Více se do tohoto zápasu už nevešlo a Nečtiny tak připisují první tříbodový zisk na jaře.



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Václav Polívka - hrající asistent trenéra: Vítězství je velmi cenné, zvítězili jsme zaslouženě a konečně jsme získali tři body.

TJ Olympie Kožlany
Václav Kratochvíl - trenér: Měli jsme proměnit šance hned na začátku utkání a mohlo to vypadat jinak. Nečtiny nás potrestaly za náš přístup.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: SOPR Dušan - PASCH Stanislav (N), FIALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.