2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice o deseti vyhrála nad Nečtiny


Branky


0

Blatnice hrála od 64. minuty v oslabení přesto se jí podařilo vstřelit druhý gól a vítězstvím odčinila porážku z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvacátém pokračování okresní soutěže ze severu Plzeňska na sebe narazily týmy Slovanu Blatnice a Nečtin. Blatnice máz posledních tří uápasů zajímavou bilanci vždy se stejným počtem branek. 17. kolo porážka 1:3 v Křelovicích, 18. kolo domácí výhra 3:1 nad Kaznějovem a v zatím posledním měření sil prohra 1:3 v Dolní Bělé. Výsledky jako na houpačce. Nečtiny jsou na jaře jedním z nejhorších týmů. Na hřišti výhru ještě neslavily a získaly pouhé dva body. Jediné vítězství jim bylo přiřknuto za 19. kolo, kdy k duelu s Heřmanovou Hutí ani nedošlo, a tak bylo rozhodnuto od kulatého stolu na krajském svazu o kontumaci ve prospěch Nečtinských. V konečném důsledku se tato výhra asi stejně počítat nebude. Heřmanka sice stále figuruje na chvostu tabulky, ale podle předpokladů by se jejich dosavadní výsledky měly anulovat. V prvním poločase se hra odehrávala převážně mezi oběma pokutovými územími. Lukáš Lejsek kolem 30. minuty zahrozil nejvíce v dosavadním průběhu zápasu. Vojtěch Šedivec našel svým centrem Lukáše Lejska, ten nedokázal nabídnutou příležitost zužitkovat a netrefil z malého vápna vůbec branku. Pak zahrozili hosté ještě jednou, jenže se střelou Filipa Sochy si poradil domácí brankář Pavel Filip. 38. minuta přinesla první gólový zápis. Pavel Luškutín poslal Slovan po dvou šancí Nečtinských do vedení.

Nečtiny vypadly z tempa, přesto jim paradoxně domácí David Šindelář pomohl k pomyšlení na body. Domácí desítka si do druhé půle přinesla žlutou kartu a v 64. minutě za zbytečné řeči inkasovala druhou žlutou. Po červené kartě se Nečtinům nabízala za stavu 0:1 z pohledu hostů necelá půlhodina přesilovky. Vojta Šedivec z hranice vápna mohl vypnout síť, jenže domácí gólman se opět vyznamenal. Ani Lukáš Lejsek nedokázal vyrovnat. Po centru hlavičkoval nad branku domácích. Blatnice neproměněné šance hostů potrestala v 73. minutě druhou brankou, kterou vstřelil Jiří Mestl. Pro Nečtiny to byla již šestá jarní porážka. Blatnice odčinila prohru z minulého kola.



Ohlasy k zápasu



TJ Nečtiny
Václav Polívka - hrající asistent trenéra: Neproměnili jsme své šance. Jarní krize pokračuje, musíme se z toho dostat vlastní bojovností. Snad se chytneme v následujícím utkání, kdy máme doma Kožlany.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - Z. Kasl [-] , D. Šindelář [-] , J. Pechler [-] (88. D. Kojnok [-] ) , J. Karban [-] (70. J. Mestl [-] ) , H. Kulhánek [-] , P. Liškutín [-] , M. Greif [-] (78. D. Tětek [-] ) , J. Hošťálek [-] , J. Fišer [-] , D. Čech [-]

TJ Nečtiny
V. Smola [-] - O. Hejlík [-] , M. Hlous [-] , Z. Bittermann [-] - L. Brada [-] (74. R. Taut [-] ) , M. Kučera [-] , V. Šedivec [-] - V. Polívka [-] , F. Socha [-] - J. Kamínek [-] , L. Lejsek [-]

ŽK: 19. D. Šindelář , 63. J. Pechler , 67. J. Fišer - 48. F. Socha , 58. J. Kamínek , 66. L. Brada , 86. Z. Bittermann . ČK: 64. D. Šindelář .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - KAFKA Václav (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.