2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbůch otáčel vývoj zápasu a nakonec bral dva body


Branky


10. O. Šiml , 81. O. Šiml - 28. L. Vladař , 44. J. Šiman
0

Zbůšský motor na jaře funguje zatím na sto procent. Přidřít se ho snažily Mladotice. Za svůj počin braly bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladotice vstoupily do utkání lépe

Vyrovnaný první poločas gólově načal Ondřej Šiml už v desáté minutě, kdy nakopl tři metry za půlkou míč a s pomocí větru se kulatá věc ocitla v bráně. 28. minuta nabídla další změnu výsledku. Baníkovci zahrávali rohový kop a na velkém vápně zůstal stát volný Lukáš Vladař, který srovnal skóre utkání. Hosté dostali těsně před přestávkou, přesně ve 44. minutě, výhodu standardní situace těsně za velkým čtvercem. Nakopnutý balon ve vápně tečoval obránce domácích, na změnu směru musel reagovat Pavel Koudele, který však jen letící míč vyrazil před sebe a dobíhající Jan Šiman dorážel. Veseleji se šlo tedy do kabin hostům.

Červená a následné vyrovnání

Mladotice se snažily o dorovnání skóre, ale v koncovce se dosti natrápily. Celkem slušně vypadající utkání, při kterém stovka diváků neviděla jediné žluté napomínání se změnilo v 81. minutě, kdy unikajícího domácího hráče fauloval david Lorenc a za své jednání mu hlavní sudí Lang udělil červenou kartu. Pro Davida to byla již druhá červená za poslední tři zápasy, ikdyž nutno říct, že ta první byla spíše z kategorie podivných. Z následné akce prošel přes tři bránící hráče soupeře domácí Ondřej Šiml, který vyrovnal na 2:2. Po devadesáti minutách za nerozhodného stavu bylo jasné, že se bude o bodu navíc rozhodovat při penaltách.

Zbůch si připsal bonusový bod



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera - trenér: Z počátku vyrovnané utkání, ve druhé půli jsme byli jasně lepší. Nakonec jsme mohli být rádi, že jsme vyrovnali. Penalty to už je pak o štěstí.

TJ Baník Zbůch
Richard Spiller - vedoucí mužstva: Z naší strany to bylo to nejhůře odehrané utkání, které jsme na jaře sehráli.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - O. Jánský [-] - D. Urban [-] , V. Šiml [-] , O. Šiml [-] , T. Randa [-] , P. Novotný [-] , T. Kučera [-] , O. Krofta [-] , F. Krofta [-] , P. Krejčí [-]

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - L. Vladař [-] , J. Šiman [-] , T. Bártek [-] , A. Prokop [-] , J. Hrdlička [-] , M. Netušil [-] , J. Veselý [-] , J. Zetocha [-] , P. Malý [-] , D. Lorenc [-]

ČK: 81. D. Lorenc .
Hráči zápasu: O. Šiml - J. Šiman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LANG Josef - HAUZNER Jiří (N), DOLEJŠ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.