Kozolupy i nadále drží první příčku


Branky


19. M. Michal (p.) , 25. O. Kroj - 2. J. Rajčáni , 15. V. Sláma , 17. V. Tugui , 70. J. Čech , 89. J. Rajčáni
0

Po čtvrt hodině hry drželi kozolupští pevně otěže ve svých rukou. Přesto domácí dvěma góly zdramatizovali průběh první půle. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevídaná přestřelka v prvním poločase

Kozolupy na svého soupeře vlétly a na co sáhly, to jim vyšlo. Po necelých stodvaceti vteřinách kopali hosté roh a k hlavičce se dostal Juraj Rajčáni, který brzo otevřel skóre. 15. minuta a další standardka v podobě rohu a akce jako přes kopírák. Centrovaný balon si našel Vojtěch Sláma a hlavou zvýšil na 2:0. 17. minuta přinesla další změnu skóre. Valentin Tugui střelou z hranice vápna dal velkou naději hostům na bodový zisk. 19. minuta přinesla závar domácích, útočník nabíhal do vápna, hostující obránce mu šel skluzem zezadu na nohy a v ponechané výhodě srazil kozolupský brankář Radek Šašek hráče k zemi. Za to sudí udělil brankáři žlutou kartu a nařídil pokutový kop. Michael Michal se z něj nemýlil a po brance v 25. minutě, kdy se mezi střelce zapsal i Oldřich Kroj, bylo zaděláno na drama. Domácí do poločasu dostali ještě výhodu dvou standardních situací, které ale neměli vliv na změnu výsledku.

Pojistka hostů a konečné tři body

Dolní Bělá svojí aktivitou chtěla ještě s výsledkem něco udělat. Vrhla síly do ofenzívy, ale v obrané linii vznikala okénka, kterých se hosté snažili využít. Vyloženější ohrožení ať jedné či druhé branky v této herní části ale nebylo. Jednoho propadnutí v obraně využili kozolupští v 70. minutě, kdy mezi obránci prošel Jakub Čech, který svojí sólovou akci zakončil střelou mezi tři tyče. Poslední branka utkání padla v 86. minutě, kdy se ke střele z hranice velkého čtverce nemýlil dvougólový střelec zápasu Juraj Rajčáni. Kozolupy si tím pojistily vedoucí příčku tabulky, Dolní Bělá klesla po prohře na průběžné sedmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Matoušík - asistent trenéra: Nechali jsme si utéct začátek zápasu, pak jsme zkorigovali, ale po našich okénkách v obraně jsme dostali další dva góly. Snažili jsme se hrát a Kozolupy dávaly branky.

TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl - trenér: Rychle jsme vedli, pak přišly dva góly domácích a ve druhém poločase, když otevřeli hru jsme dali pojistku.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: SOPR Dušan - KOLÁŘ Lukáš (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.