Ledce nadělovaly v Líních


Branky


75. V. Zítka - 40. J. Mareš , 41. J. Mareš , 51. O. Tupý , 52. A. Pašek
0

Oba týmy už na jaře pocítily, jak chutná vítězství. Přesto je situace v týmech odlišná. Ledce jsou na tom momentálně lépe. Ukázal to i duel o prodlouženém velikonočním víkendu. Líně na tvrdé direkty hostů nedokázali odpovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před přestávkou dvě branky v rychlém sledu

Ačkoli je Bílá sobota čas pro přípravu pomlázek a vajíček, sedmdesátka diváků věděla, že náplní prvního dne po ukřižování Ježíše Krista bude jak jinak než fotbal. Během prvních deseti minut domácí dvakrát zle zatopili ledeckým. Marek Janča však v obou případech selhal a stavem 0:0 nepohnul. U obou týmů bylo shodně vidět, že prakticky neexistovaly záložní řady. Opakující se scénář nakopávaných míčů ze strany obránců na útočníky a nedůrazné koncovky byly vidět vesměs v celém utkání. Chleba se začal lámat až těsně před přestávkou kdy dvojúder pro domácí připravil shodně Jan Mareš. První svojí branku vstřelil ve 40. minutě. Akci započal Tomáš Havránek centrem na Luboše Palka. Ten našel příhrou zmiňovaného Jana Mareše, který z první trefil vingl domácí brány. Domácí brankář Ondřej Zítka pak nedokázal zkrotit při zákroku plně míče, který se objevil za ním a nabíhající Jan Mareš zvýšil na dvoubrankový rozdíl. 

Líně snížily až při hře v deseti

Ondřej Zítka, který zahajoval utkání mezi třemi domácími tyčemi, musel o přestávce nuceně střídat. V minulém utkání si přivodil zranění kolene, které se mu v následujícím klání zas ozvalo. Do druhé půle tedy vstupovali líňští v bráně s Ondřejem Maškem. Ledečtí ho také náležitě přivítali. V 51. minutě svým šestým gólem sezóny zvyšoval dalekonosnou střelou Ondřej Tupý. Hned v té následující minutě Aleš Pašek zvyšoval už na 4:0 z pohledu hostů. V 65. minutě po odpískání fauloval Milan Vágner Vojtěcha Kabáta a jelikož už to byla jeho druhá žlutá karta v zápase, musel předčasně opustit hrací plochu. Pro Líně katastrofický scénář. Skóre 0:4 a navíc mínus jeden hráč v poli. Byli to však paradoxně domácí, kdo jako jediný využil nerovnovážného počtu hráčů na hřišti. V 75. minutě si Vladimír Zítka povodil celou obranu Ledců a po svém sóloúniku se tváří v tvář Luboši Pochobradskému nemýlil. Pro domácí je tato prohra již třetí jarní. Naopak třetí jarní plný počet posouvá Ledce na páté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Petr Aschennbrener - Vedoucí mužstva: Nevyužili jsme svoje šance a po našich chybách jsme dostávali branky. Je to škoda takhle ztrácet.

FK Ledce
Marek Matějka - Vedoucí mužstva: Náš tradiční problém - malý počet hráčů, takže jsem i já musel nastoupit. Hrálo se prakticky bez středu hřiště. Po vyloučení jsme se to už snažili v klidu dohrát.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Orlík Vladimír - TOPTEJ Emil (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.