4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby v deseti braly dva body za vítězství na penalty


Branky


0

Půlhodinovou přesilovku nedokázali fotbalisté tělovýchovné jednoty přetavit ve vítězství. Domácí po penaltovém rozstřelu brali bodík navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žlutá kam se podíváš

V rámci 16. kola svedl fotbalový kalendář dohromady mužstva v tabulce druhých Všerub a šestých Nečtin. Začátek utkání byl řečí literárního poety jak rozkvetlý žlutý palouček. Že by pořadatelé sportovního klubu ze Všerub zapoměli posekat hrací plochu? Ale ne. To jen aktéři dnešního duelu dostávali žluté karty jak na běžícím páse. Na domácí straně v 5. minutě Majer a ze strany hostů to byli mezi sedmou a devatenáctou minutou Kamínek, Plic, Kučera a Lejsek. První opravdu fotbalový moment přišel ale v 6. minutě, kdy trio Lejsek, Plic, Socha rozjeli akci k pokutovému území domácích. První dva jmenovaní si míč přihrávali mezi sebou a Lukáš Lejsek centrem našel Filipa Sochu, který propálil domácího brankáře. Domácí vyrovnali v 25. minutě, kdy se trefil pojedenácté v sezóně Bojan Demali. Nečtinský Václav Polívka odmítl ještě v první půli skórovat. Jeho střela prošla těsně kolem domácí tyče. Nečtinské to trápit nemuselo, protože Martin Kučera ve 30. minutě bombou pod víko stanovil konečné skóre první půle.

Červená pro domácí a půlhodinová přesilovka

Osm minut po pauze se domácí barvy dočkali vyrovnání. 53. minuta Bojan Demali a 2:2. Pro tohoto střelce to byla dvanáctá branka a aktuálně jedenáctá příčka v tabulce střelců. V 64. minutě si u půlící čáry položil útočník hostů domácího Dušana Majera, který zatáhl za záchranou brzdu a dostal druhou žlutou kartu a šel do sprch. Půlhodinovou přesilovku začaly Nečtiny mnohém lépe. V obrovské šanci se objevil po střele Vojtěcha Šedivce Lukáš Lejsek, jenže z kroku trefil do prázdné branky tyč. O chvíli později z pravé strany Filip Socha utekl obraně a jeho sólo v situaci jeden na jednoho vychytal domácí brankář a z dorážky opět Filip Socha minul prázdnou branku. V 81. minutě z trestného kopu posunul hosty k zisku tří bodů Václav Polívka. S tím se nesmířil v 84. minutě Jan Hyrát, který stanovil, že po devadesáti minutách se budou poprvé na jaře kopat desítky

Gólman Všerub exceloval a rozhodl o bonusovém bodu pro domácí

Kopání penalt je vždycky sázka do loterie. Domácím stačili na zisk bonusového bodu čtyři série. Fotbalisté Sportovního klubu totiž proměnili všechny, zatímco Nečtiny pouze jednu. Domácí strážce brány Petr Kotva dokázal chytnout tři penalty a v konečném zůčtování jeho vystoupení znamenalo zisk plusového bodu. 



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Václav Polívka - hrající asistent trenéra: Před utkáním bychom si přáli remízu, ale po průběhu zápasu nemůžeme být spokojeni. Měli jsme stoprocentní šance na to, aby jsme si odvezli víc bodů než jeden.

TJ Nečtiny
Rudolf Herák - hrající asistent trenéra: V některých momentech mi přišla naše hra trošku zbrklejší. Jsem rád, že jsme urvali aspoň ty dva body.



Sestavy


SK Všeruby
P. Kotva [-] - M. Oulík [-] - J. Herák [-] , P. Fleisner [-] (88. M. Hodina [-] ) - J. Jendek [-] , S. Pašek [-] (46. J. Balvín [-] ) , J. Vrba [-] (72. T. Mottl [-] ) , B. Demali [-] , D. Majer [-] , J. Hyrát [-] , J. Dubský [-]

TJ Nečtiny
V. Smola [-] - M. Hlous [-] , O. Plic [-] , O. Hejlík [-] - L. Lejsek [-] (76. Z. Bittermann [-] ) , V. Šedivec [-] , M. Kučera [-] - V. Polívka [-] , F. Socha [-] - J. Kamínek [-] , M. Alexi [-]

ŽK: 5. D. Majer - 7. J. Kamínek , 10. O. Plic , 14. M. Kučera , 19. L. Lejsek . ČK: 64. D. Majer .
Hráči zápasu: B. Demali - V. Polívka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - TUREČEK Pavel (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.