Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V Bezvěrově nastříleli domácí Heřmance desítku


0

Jednoznačná záležitost byla k vidění v Bezvěrově. Domácí si smlsli na předposledním týmu tabulky a zabalili mu na cestu domů rovnou desítku. Apríl? V žádnem případě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Búra v prvním poločase…

Gólově nejvýživnější utkání nabídli týmy Bezvěrova a Heřmanovy Hutě. Nejrychlejší gól dosavadního průběhu jara padl v minulém kole v utkání FK TJ Ledce a Blatnicí, konkrétně v 55. vteřině. Dnes se na první zápis čekalo podstatně kratší dobu. Po rozehrávce domácí zatáhli hru před branku Heřmanky a z první střely otevřel gólový účet Robert Kozák. O necelých 60 vteřin později Tomáš Petrů zvyšoval už na 2:0. Úvod jako hrom. V 17. minutě se do zápisu zvěčnil také skórující Miroslav Hejkal. To, na co v některých zápasech čekají diváci celých 90 minut, a někdy se nedočkají, se povedlo Bezvěrovu za 17 a to zdaleka nebylo všechno. 39. minuta a Daniel Ďurinský zvyšuje na rozdíl čtyř branek a ten samý hráč ve 43. minutě vyprovází fotbalisty hostujícího celku do šatny s nepopulárním búrem.

… v té druhé taky

Po první půlce nikdo z 66 diváků nepochyboval, že Sázavan bude brát všechny body. Bezvěrovští ale ukázali svůj hlad po gólech i v druhé půli. Prvních deset minut nic pak už na půltucet branek zvyšoval v 56. minutě Miroslav Hejkal. V 64. minutě zkompletoval hattrick Daniel Ďurinský a aby to tomuto hráči nebylo málo, deset minut poté, tedy v 74. minutě přidává svojí čtvrtou branku v zápase. 8:0 vedli domácí a stále čtvrthodina do konce zápasu. Po vstřelené brance domácí sáhli ke střídání. Odešel střelec první branky Robert Kozák a místo něj se objevil na hřišti Pavel Šulc. Běžela 80. minuta, kdy další hráč Sázavanu zkompletoval hattrick. Bilance dva třígóloví střelci a stav 9:0 působil velmi dobře pro domácí tým. Čtyři minuty před uplynutím řádné hrací doby se prosadil i střídající Pavel Šulc. Desátá branka byla ta poslední, která v dnešním gólovém galapředstavení padla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Jaroslav Rada: Vedení 2:0 ve druhé minutě přineslo pro nás očekávané uklidnění. Kluci hráli, co bylo potřeba. Z té naší pohody pak vycházely další góly. Nechtěl bych tu výhru přeceňovat, teprve nás čekají těžké zápasy.




Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - R. Kozák [-] (74. P. Šulc [-] ) , V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , D. Ďurinský [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , M. Hejkal [-] , J. Petrů [-] , Z. Hořejší [-] (22. M. Stibor [-] ) , M. Metlický [-]

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - J. Giebel [-] , M. Kaprál [-] , M. Adam [-] , T. Vlach [-] , L. Németh [-] , D. Hauer [-] , P. Haisman [-] , V. Lakó [-] , M. Šůla [-] , M. Urbanczyk [-]

Hráči zápasu: M. Hejkal , D. Ďurinský .
Místo: Bezvěrov. Počet diváků: 66. Rozhodčí: KRAUZ Jan - RADA Jaroslav (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.