Nečtiny prohrály i druhé jarní utkání


Branky


0

Líňským se povedl příchod z kabiny a během dvou minut vstřelili dvě branky, které určili ráz utkání. Domácí přes množství šancí vstřelili jen jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první polovina zápasu

Sedm bodů dělilo dnešní soupeře v tabulce okresního přeboru. Podle papírových předpokladů s ohledem na postavení týmů v tabulce se dalo očekávat, že Nečtiny budou brát tři body za výhru. Nutno zdůraznit, že oba celky v prvním jarním měření sil prohrály (Líně s Dolní Bělou 2:3 a Nečtiny se Zbůchem 0:3), tudíž bylo co napravovat. Od začátku utkání se projevovala převaha Baníku. Výrazněji se při konečném zůčtování prvního poločasu snaha obou týmů nijak neprojevila. Za zmínku stojí pouze střela domácího kapitána Martina Hlouse, s kterou si poradil líňský brankář Ondřej Zítka. V 35. minutě Václav Polívka v nadějné pozici přestřelil branku. Na ukazateli před druhou půlí byl stav 0:0 a vše bylo otevřené.

Po přestávce už přišly branky

Líňští vstoupily do druhého poločasu výrazně lépe. Běžela 50. minuta a Marek Janča utekl obraně a poprvé v zápase rozvlnil síť za domácím brankářem. Další pohroma přišla pro domácí za necelé dvě minuty, kdy po dalším brejku Jan Tycar zvyšoval už na 2:0 pro hosty. Třetí zářez na pažbě přišel v 70. minutě. Svojí druhou branku v utkání vstřelil Marek Janča. Domácí to nezabalili a chtěli něco udělat s nulou na kontě vstřelených branek. V 73. minutě se měnilo opět skóre, Lukáš Lejsek centrem našel hlavu Václava Polívky, který snížil na 1:3. Lukáš Lejsek o čtyři minuty později opět hledal Václava Polívku, ten svojí hlavičkou tentokrát trefil pouze zařízení. Domácí měli v této herní pasáži více ze hry a troufnu si říct bušili do soupeře. Sochu vychytal domácí gólman a Martina Hlouse také. Chvíli před koncem utkání přišel druhý gól domácích. Po rohovém kopu se domácí dostali k pumelici na hranici vápna. Obrana hostů ji zblokovala, přesto se k dorážce dostal Martin Hlous. Líňský Ondřej Zítka chytal míč už prokazatelně za brankovou čárou, ale hlavní sudí pískl faul na brankáře a gól neuznal. Tím také skončilo utkání a Líně se první jarní výhrou přiblížili Nečtinům na čtyři body. Tělovýchovná jednota zůstala po dvou jarních prohrách na šestém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Václav Polívka: Po vyrovnaném první poločase nám hosté utekli na začátku toho druhého. To rozhodlo. Přes naše šance se nám už nepovedlo dotáhnout utkání aspoň k remíze.

TJ Baník Líně
Milan Vágner: Povedl se nám začátek druhého poločasu. Hráli jsme lépe než minulé kolo.



Sestavy


TJ Nečtiny
V. Smola [-] - M. Hlous [-] , Z. Bittermann [-] , O. Hejlík [-] (70. J. Pekarovič [-] ) , O. Plic [-] - L. Lejsek [-] , M. Kučera [-] , V. Šedivec [-] - V. Polívka [-] , F. Socha [-] - V. Šojsl [-]

TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - M. Vágner ml. [-] , M. Janča [-] , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] (77. D. Dudík [-] ) , V. Zítka [-] (81. O. Mašek [-] ) , P. Staškovič [-] , M. Šluk [-] , J. Cink [-] , T. Šoul [-]

Hráči zápasu: V. Polívka - M. Janča .
Místo: Nečtiny. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - PASCH Stanislav (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.