1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov v urputném souboji přetlačil Neurazy


Branky


0

Souboj o každý centimetr hřiště nabídl duel mezi dvěma trápícími mužstvy. V domácím prostředí hrající Mantov nakonec přetlačil Neurazy, když hned prakticky po střídání prosadil šťastně bodlem Bystrán. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první část branky nepřinesla

Duel mezi dvěma týmy, kterým si v jarná části sezony příliš nedaří, byl od začátku zápasu poměrně vyrovnaný. Během první části se obě mužstva dostala několikrát do zajímavých pozic ke skórování, ale góly nepadaly. Na domácí straně po centru Tichého nedokázal na brankové čáře dorazit míč do sítě mladíček Bryndzák. Následně se do šance dostal i Ulč, jenž ovšem nedokázal z velkého vápna prostřelit brankáře Trojánka. Na druhé straně se po pasu Bouzka zjevil v obrovské šanci Michael Martínek, jenž ale neseřídil správně svá mířidla a napálil míč do oplocení za brankou. První část byla proto bez branek. 

Rozhodla šťastná trefa

Dalo by se říci, že podobný typ zápasu může rozhodnout jen šťastná branka. A tak tomu opravdu bylo. Jediný náhradník, který seděl na lavičce, šel v průběhu druhé půle do hry, a během chvilky rozhodl. Tomáš Bystrán, jenž byl plný sil, vzal zodpovědnost na sebe a bodlem dostal balon za nešťastného brankáře Trojánka, který si míč srazil při svém zákroku do sítě. Následně ještě agilní Bystrán napálil z volného přímého kopu břevno, ale vědět o sobě daly i Neurazy. Hosté si vypracovali několik slibných šancí a opravdu nechybělo mnoho, aby bylo srovnáno. Proti ovšem stál ve výborné formě chytající brankář Lukáš Janeček, jenž v klíčových momentech podržel svůj tým, a výraznou měrou se zasloužil o to, že všechny body zůstaly v Mantově. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Lubomír Housar: Utkání to nebylo zrovna hezké. Nějaké šance byly na obou stranách, ale v koncovce se usmálo štěstí na nás. Řekl bych, že jsme utrpěli vítězství. Našimi nejlepšími hráči skórující Bystrán a brankář Janeček, jenž nás opět parádně podržel.

TJ Tatran Neurazy
Jaroslav Bouzek: Přestože jsme se sešli pouze v jedenácti, tak jsme byli celkem aktivní. Měli jsme i nějaké šance, řekl bych, že i více než soupeř, ale bohužel jsme je neproměnili. Dobré utkání odehrál na pozici předstopera Pavel Tříska.



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Janeček [-] - J. Machač [-] , M. Šindelář [-] , D. Tichý [-] - A. Ulč [-] , J. Janouškovec [-] - J. Kuneš [-] , O. Bryndzák [-] (56. T. Bystrán [-] ) , T. Rehák [-] , P. Šmrha [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - J. Uzel [-] , V. Tříska [-] , M. Bárta [-] , J. Bouzek [-] , M. Martínek [-] , M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , J. Louda [-] , V. Kuska [-] , P. Tříska [-]

Hráči zápasu: L. Janeček , T. Bystrán - P. Tříska .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - KOLÁČEK Karel (N), HRUBÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.