Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B nasázely poslední Líšině šest branek a nezadržitelně se šinou za postupem


Branky


0

Souboj dvou celků z opačného pólu tabulky měl jednoznačný průběh, když první Blovice odskočily za deset minut hry na dvougólový náskok a bylo jen otázkou, kolik nakonec vstřelí branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po deseti minutách bylo prakticky hotovo

Od začátku duelu bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Vedoucí tým tabulky ihned začal diktovat tempo hry proti oslabenému soupeři a bylo pouze otázkou času, kdy přijde první gól. Ten přišel po dvou minutách hry, kdy se poprvé v zápase prosadil hostující útočník Jan Neuberg. Brzy na to se navíc po rohovém kopu vyšroubal do vzduchu kapitán Roman Komorous a tvrdou hlavičkou poslal svůj celek do dvougólového náskoku. Hosté měli hru zcela ve své režii a do poločasu vstřelili ještě jednu trefu. Podruhé v zápase se prosadil Jan Neuberg. Domácí tým navíc držel svými výbornými zákroky gólman Žigmund, bez nějž by hosté vedli o mnohem více branek. 

Cíl nedostat desítku v deseti se vydařil

Po změně stran Líšina dohrávala zápas už jen v deseti hráčích v poli, když jeden z domácích hráčů opustil hřiště. Líšina se přesto srdnatě bránila útokům soupeře a po změně stran do své sítě pustila stejný počet míčů jako v prvním dějství. Hattrick v 60. minutě dovršil Jan Neuberg.  Trefil si i blovický Martin Plojhar a přestože byla i další branka připsána Neubergovi, dle informací se hezkou střelou zpoza šestnáctky prosadil Ondřej Šeba. Domácí tým v zápase příliš nekousal, jednou sice utekl Radek Šmrha, nicméně z blízkosti trefil jen gólmana Hudáka. Další příležitosti Blovických lapil stejně jako v první části gólman Žigmund. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Blovice jsou jiná třída. My jsme byli rádi, že jsme se vůbec sešli, několik hráčů ze základní sestavy. Jeden z hráčů vydržel jen jeden poločas, pak si nejspíš nikdo ani nevšiml, že je nás míň. Jsme rádi, že jsme nedostali deset gólů, podržel nás především gólman Žigmund.

TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Po deseti minutách hry bylo prakticky hotovo. Hrálo se na jednu bránu a v poklidu jsme si došli pro vítězství. Naším nejlepším hráčem byl třígólový útočník Neuberg.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - M. Skala [-] , Z. Hrdonka [-] , R. Šmrha [-] , J. Jarošík [-] , T. Slováček [-] , M. Hrdonka [-] , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , V. Štverák [-] , L. Kloversa [-]

TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - M. Plojhar [-] , O. Šeba [-] , R. Komorous [-] , V. Chalupa [-] , J. Neuberg [-] , J. Nováček [-] (55. P. Hodina [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Jílek [-] , R. Tyml [-] (55. K. Červenka [-] ) , P. Kozák [-]

ŽK: 75. J. Jarošík .
Hráči zápasu: J. Zikmund - J. Neuberg .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - MICHÁLEK Tomáš, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.