Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B načepovaly oslabenému Hradci hodně říznou desítku


Branky


0

Zcela jasný průběh mělo utkání mezi rezervami Blovic a Hradce. Domácí tým si proti oslabenému soupeři, který stěží poskládal jedenáctku hráčů, s chutí zastříleli a nadále se proto hřejí na prvním místě tabulky IV. třídy Plzeň - jih. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili pět gólů a bylo hotovo

Jen devět minut trval bezbrankový stav utkání. Následně si vzal slovo na své kopačky Tomáš Matoušek a svojí první brankou v utkání poslal rezervu Blovic do vedení. Následně to šlo již v rychlém sledu. Dvakrát se prosadil domácí Tomáš Kotous a Blovice byly rázem v herní pohodě. Do kanonády domácích se přesto dokázal vložit hostující Jiří Šubrt. Výrazná převaha domácího celku přesto ještě přinesla ve zbytku prvního dějství dva zářezy na pažbu. Během jedné minuty se dokázali bleksově prosadit Dušan Tuček a Radek Tyml. Po poločase proto bylo za stavu 5:1 prakticky rozhodnuto. 

Druhých čtyřicet pět minut jako přes kopírák

Po změně stran se dění na hřišti vůbec nezměnilo. Kvalitativně lepší Blovice stále diktovaly tempo hry a navrch přidávaly další branky. Z pokutového kopu vstřelil šestou branku Blovic v duelu útočník Tomáš Matoušek. Následně si ještě z domácí strany vzal slovo střídající Jan Veselovský a Radek Větrovec. Bylo proto jen otázkou, kolik nakonec padne gólů. Debakl mírnil z pohledu Hradce poté Jiří Kaplan, ale domácí tým přesto završil desítku. V závěru zápasu se ještě jednou prosadil Jan Veselovský a hattrick završil Tomáš Matoušek. Blovičtí proto jedou nadále nezadržitelně za vítězstvím v celé soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Bylo znát, že soupeř přijel v provizorním složení. Měli jsme zápas zcela pod svojí kontrolou a přehráli jsme je. Navíc jsme ještě mnoho šancí neproměnili. Naším nejlepším hráčem byl Tomáš Matoušek, který vstřelil hattrick.




Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - M. Bečvář [-] , T. Kotous [-] , M. Agapkin [-] , J. Nováček [-] , T. Matoušek [-] , M. Jílek [-] (46. R. Větrovec [-] ) , D. Tuček [-] (46. J. Veselovský [-] ) , R. Tyml [-] , P. Kozák [-] , J. Fischer [-] (46. P. Hodina [-] )

SK Hradec 1946 B
J. Mimra [-] - R. Švarc [-] , J. Šmejkal [-] , L. Varga [-] , T. Dufek [-] - M. Loritz [-] , J. Hrdina st. [-] , J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] - J. Kroupa [-] , J. Ibehej [-]

ŽK: 62. J. Nováček .
Hráči zápasu: J. Veselovský , T. Matoušek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Škoda Pavel - ČERVENKA Karel (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.