Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 14:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou čelních celků byly šťastnější Blovice


Branky


4. J. Šmidingr , 30. L. Mlnařík , 79. J. Šmidingr - 18. J. Neuberg , 21. M. Plojhar , 50. R. Tyml , 54. D. Míka (vl.)
0

Zajímavý zápas se v neděli odpoledně sehrál v Záluží, které hostilo vedoucí Blovice B. Souboj druhého celku s prvním se nesl ve vyrovnaném duchu a rozhodvaly pouhé maličkosti, jako byla vlastní branka domácího gólmana Míky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice našly odpověď na Šmidingrovu parádu

Neuběhly ani tři minuty zápasu a Záluží šlo do vedení. Po faulu si vzal standardní situaci na starost Jan Šmidingr, jenž trefil balon naprostost ideálně a vymetl horní růžek branky gólmana Hudáka. Celkově vyrovnaná první část ale poté přála více Blovickým, kteří během chvilky otočili stav zápasu. Po dovu hezkých kombinačních akcích se nejprve prosadil Jan Neuberg a poté Martin Plojhar, který navíc si předtím připsal i asistenci na gól. Na domácí straně si ale poté vzal slovo Ladislav Mlnařík, jenž tak šikovně tečoval Pondělíkovu střelu, že šel míč mimo dosah brankáře Hudáka. Do kabin se proto šlo za nerozhodného stavu. 

Rozhodla vlastní branka. Záluží své šance neproměnilo

Vstup do druhého dějství vyšel na jedničku Blovicím B. Zpátky do sedla vrátil hosty pěknou střelou Radek Tyml. O chvilku později ale přišel, jak se později ukázalo, rozhodující moment v utkání. Od prsou obránce Záluží se ve vápně odrazil balon překvapivě k vlastnímu brankáři Davidu Míkovi, jenž sice chytil nejprve balon do rukavic, nicméně ten mu poté vypadl a od jeho nohy se neposedný míč dostal za brankovou čáru. Hosté proto rázem vedli o dvě branky, ale své poslední slovo ještě neřekl Jan Šmidingr. Levý záložník Záluží si před nedělní májkou ještě jednou vzal na starost volný přímý kop a opět ukázal, že disponuje parádní kopací technikou, když zacílil přesně do horního růžku. Blovicím s blížícím se koncem utkání znatelně ubývaly síly, ovšem domácí tým své šance neproměnil. Přelobovat gólmana Hudáka se snažil například Mlnařík, jehož poku ale kromě brankáře přelétl i branku. Všechny body šly proto do Blovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Bylo to vyrovnané utkání, v němž nás body stála nešťastná branka. Po pauze jsme byli aktivnějším týmem na hřišti, ale bohužel jsme nedokázali proměnit naše šance. Blýskl se ale Jan Šmidingr, který se dvakrát parádně trefil ze standardky.

TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Vyrovnaný zápas, v němž se štěstí usmálo na nás. V závěru zápasu nám rychle mizely síly, ale naštěstí jsme šance soupeře přečkali. Za tři body jsme opravdu rádi.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - P. Braun [-] , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , J. Urbánek [-] , J. Povolný [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] (71. T. Fryč [-] ) , M. Hnilička [-] , L. Třeštík [-] (58. P. Zahradník [-] )

TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - O. Šeba [-] (82. J. Jílek [-] ) , J. Neuberg [-] , L. Nádraský [-] , K. Prokopec [-] (15. M. Bečvář [-] ) , M. Jílek [-] , D. Tuček [-] , M. Plojhar [-] , R. Tyml [-] , P. Kozák [-] , J. Fischer [-]

ŽK: 69. R. Tyml .
Hráči zápasu: J. Šmidingr - M. Plojhar .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Škoda Pavel - PONDĚLÍK František (N), KOMOROUS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.