2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 14:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšina poprvé v sezoně vyhrála, odnesly to Neurazy


Branky


0

Dlouhé čekání na první vítězství v sezoně skončilo fotbalistům Líšině až v 15. kole IV. třídy Plzeň - jih, v němž porazili na domácí hřišti Neurazy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšina vstřelila branku, Neurazy pálily šance

V poli vyrovnané utkání přálo při tvorbě gólových šancí více Neurazům. Hosté se mohli během první části hned několikrát ujmout vedení, ale své gólovky neproměnili. proto byl především domácí gólman Žigmund, jenž držel výborným izákroky svůj tým nad vodou. Líšina naopak poctivě čekala na svoji šanci, která přišla z jedné standardní situace, z nichž domácí mužstvo značně zaměstnávalo soupeřovu defenzívu. Na centr z volného přímého kopu si naběhl Lukáš Bauer, jenž hlavou poslal balon do sítě. Domácí tým šel proto do kabin za těsného vedení. 

Situace se opakovala

Po změně stran se situace na hřišti prakticky opakovala. Hosté nejprve nevyužili své dvě gólové příležitosti a následně draze platili. Osudný se jim znovu stal faul, po němž Líšina rozehrála nebezpečně standardní situaci do vápna, kam si naběhl Vlastimil Kříž, který dopravil míč do branky Neuraz. Deset minut před koncem zápasu bylo proto prakticky rozhodnuto o vítězi. Na hřišti přesto ještě došlo k menší roztržce, při níž domácí Bauer po oplácení dostal druhou žlutou kartu, a musel putovat minutu před koncem zápasu předčasně do sprch. Nic to ovšem nezměnilo na tom, že všechny body zůstaly v Líšině. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Velká spokojenost, řádně to kluci oslavili. Čekali jsme dlouho na to vítězství. Trochu nás mrzí, že to nepřišlo už proti Hradci B. Naším nejlepším hráčem byl opět gólman, bez nějž bychom nezvítězili. Dobré utkání sehrál i Lukáš Bauer, jenž bohužel poté dostal červenou kartu.




Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - V. Pavlík [-] , Z. Hrdonka [-] , L. Kloversa [-] (72. M. Kloversa [-] ) , R. Šmrha [-] , L. Bauer [-] , J. Jarošík [-] (57. M. Skala [-] ) , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , J. Schejbal [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - J. Louda [-] , V. Kuska [-] , P. Mederly [-] (31. J. Kuták [-] ) , S. Jágr [-] (82. J. Hanzlík [-] ) , M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , L. Brabec [-] , M. Martínek [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 41. J. Schejbal , 49. R. Šmrha , 76. L. Bauer - 24. M. Martínek , 41. L. Brabec , 89. M. Bureš . ČK: 89. L. Bauer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škoda Pavel - KLIK Jiří, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.