Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako řemen! Záluží se po dvanáctigólové přestřelce proti Letné osamostatnilo na druhé příčce


Branky


31. Z. Skála , 36. M. Dvořák , 38. J. Rada (p.) , 45. J. Rada , 60. M. Dobrý (p.) - 2. P. Zahradník , 11. L. Mlnařík , 13. P. Braun , 16. L. Mlnařík , 35. P. Braun , 47. L. Mlnařík , 54. L. Mlnařík
0

Opravdu parádní zážitek si odnesli diváci, kteří zavítali na utkání mezi Letnou B a Zálužím. V souboji o klíčové druhé místo v tabulce, které bude na konci sezony znamenat účast v baráži o postup výše, padlo neuvěřitelných dvanáct branek. Gólové hody nakonec vyzněly o něco lépe pro hosty ze Záluží, jež svého soupeře doslova přestříleli. Řádil znovu hostující Ladislav Mlnařík, který se prosadil hned šestkrát! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani vedení o čtyři góly nic neznamená

Přímo snový úvod do utkání prožili fotbalisté Záluží. Doslova do čeho hostující hráči v prvních patnácti minutách šáhli, to skončilo v síti. Gólové hody odpšuntoval hned ve druhé minutě zápasu Ladislav Mlnařík, jenž sice není dle oficiálního zápasi autorem branky, ale přesto to byl on, kdo dostal míč za záda gólmana Baranského. To ještě domácí brnakář entušil, že bude muset celkově v prvním dějství tahat pět balonů ze své sítě. Následně totiž pálil ostrými jednou Pavel Braun a v poslední době impozantní Ladislav Mlnařík, který nastřílel za poslední dva zápasy devět branek, přidal do šestnácté minuty ještě další dva kousky.

Vypadalo to proto na debakl, ale opak byl pravdou. Hráči Záluží poté místo hry spíše trochu diskutovali mezi sebou, sobotní Majáles v Plzni byl znát, a do hry se rázem dostala do té doby neviditelná Letná B. Zdeněk Skála snížil na rozdíl tří branek, ale slovo si poté znovu vzal hostující Ladislav Mlnařík. Domácí špíklmachr Michal Dvořák ovšem svojí pěknou střelou překonal Cihláře a navrch se ještě přidal dvakrát hrající trenér Jaroslav Rada. Nejdříve proměnil sporně nařízený pokutový kop a poté brankou do kabin snížil na rozdíl jednoho gólu! 

 

Gólové hody ustaly, Záluží si pohlídalo tři body

Po změně stran si ovšem znovu vzal slovo na své kopačky hostující kanonýr Ladislav Mlnařík. Po dvou minutách druhé části zajistil odskočení svého týmu na rozdíl dvou branek, o několik minut později už pošesté v zápase překonal brankáře Baranského. Domácí tým ale ještě vykřesal jiskřičku naděje. Po pádu ve vápně rozhodčí Szikszay nařídil další pokutový kop pro Letnou B. Tentokrát se role exekutora zhostil Martin Dobrý, jenž stejně jako předtím Rada zahrál pokutový kop bez problémů. Všichni čekali, že bude nadále pokračovat brankové šílenství, ale opak byl pravdou. Ve zbývajících třiceti minutách zápasu nepadla již ani jedna branka. Šance byly sice na obou stranách, ale střelecká muška již střelce obou týmů opustila. Bláznivý zápas proto nakonec vyzněl ve prospěch Záluží, kteří si ziskem enormně cenných tří bodů zajistilo upevnění druhé pozice v tabulce, která znamená postup do baráže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - hrající trenér: Rozhodlo proměňování šancí. Zatímco my jsme góly nedávali, hostům tam spadlo vše, na co šáhli. Pokud bychom byli stejně v koncovce precizní jako soupeř, zvítězili bysme. Byl to ale nádherný zápas, kdy se hrálo nahoru dolů.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník - hrající trenér: Na začátku zápasu nám tam padlo vše, byla to opravdu nádhera. Pak bohužel jsme se začali bohužel trochu hádat a rázem soupeř skoro vyrovnal. Byli jsme takoví nervóznější po divoké sobotě. O přestávce jsme si říkali, že ztratit prakticky vedení o čtyři góly se může stát pouze nám. Chtěli jsme potom dát rychlý gól, což se nám podařilo. Zároveň i náš výkon byl lepší než v prvním poločase. Za tři body jsme určitě šťastní, venku se nám navíc tolik nedaří, Letná je kromě toho silným týmem.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - M. Geiger [-] , Z. Skála [-] (61. Z. Přibyl [-] ) , P. Lehký [-] , T. Kamínek [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] , O. Přibyl [-] (39. M. Legát [-] ) , J. Rada [-] , D. Pospěch [-] , L. Bledý [-]

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - L. Mlnařík [-] , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , J. Urbánek [-] , J. Povolný [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-]

ŽK: 44. M. Legát , 85. P. Lehký - 60. L. Třeštík , 78. Z. Vacek .
Hráči zápasu: J. Rada - L. Mlnařík , L. Pondělík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - LEHKÝ Bohumil (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.