4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov po zimní pauze překvapivě podlehl vysoko v Nezbavěticích


Branky


0

Fotbalisté Mantova, kteří měli první jarní kolo volno, o týden později možná překvapivě při jarní premiéře hladce prohráli na půdě Nezbavětic. Domácí tým prakticky rozhodl o svém vítězství během prvního poločasu, kdy vstřelil tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezbavětice nastartovaly rychlé góly

Ráz celému zápasu daly dvě branky domácího celku, který se dokázal během prvních dvaceti minut duelu dvakrát prosadit. Do vedení poslal Nezbavětice Miroslav Česal, jenž se nejlépe zorientoval při závaru ve vápně a dokázal dotlačit míč do sítě. Následně navíc útočník Tomáš Zikmund vybojoval balon na útočné polovině a po samostatné akci navýšil vedení svého týmu. Mantovu se poté podařilo ovšem rychle snížit, když centr Tichého z levé strany uklidil pohotově k tyči nabíhající Tomáš Bystrán.  O přestávce se ale ještě mnohem lépe dýchalo Nezbavěticím. Po dobře sehraném sinálu při standardní situaci se přesnou střelou prosadil předstoper Jiří Koubek. Domácí ještě mohli přidat další góly, ale své dvě šance neproměnili. Mantov naopak vyhořel na gólmanu Šebkovi, jenž podržel svůj tým dobrými zákroky. 

Domácí dohrávali sice v deseti, ale vítězství si vzít nenechali

Po změně stran se znovu hrál vyrovnaný fotbal s tím rozdílem, že už nedalo tolik branek jako v první části. Domácí tým přesto uklidnila pojišťující branka Václava Šebka, který utekl obraně Mantova a poté pěkným lobem překonal gólmana Janečka. Po vyloučení Tomáše Zikmunda museli sice domácí dohrávat dvacet minut v deseti, ale jejich pevný obranný blok se nepodařilo Mantovským prolomit. Hostující celek zkoušel hrozit dlouhými balony, nicméně domácí si dokázali poradit, případně vystavovali hosty do ofsajdové pasti. 



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Hodně nám pomohly první dva trochu šťastné góly. Myslím si, že to byl rozhodující moment celého zápasu. Z naší strany určitě spokojenost, šance jsme proměňovali a získali jsme i tři body. K naším nejlepším hráčům patřil předstoper Jiří Koubek a útočník Václav Tomana, který hýřil aktivitou.

TJ Baník Mantov
Lubomír Housar: Domácí byli rychlejší, více běhali. My jsme sice bojovali, ale chyběl pohyb, a měli jsme vysoké procento nepřesných nahrávek. Soupeř vyhrál zaslouženě!



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , V. Tomana [-] , M. Česal [-] , V. Šebek [-] , J. Pavelka [-] , D. Zikmund [-] , T. Zikmund [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - L. Housar [-] (85. O. Bryndzák [-] ) , J. Kuneš [-] (66. M. Janeček [-] ) , J. Dráždil [-] , J. Janouškovec [-] , T. Bystrán [-] - D. Tichý [-] , M. Wizovský [-] , M. Šindelář [-] , J. Hrubý [-] - A. Ulč [-] (46. T. Rehák [-] )

ŽK: 23. T. Zikmund - 90. J. Janouškovec . ČK: 70. T. Zikmund .
Hráči zápasu: V. Tomana , J. Koubek - L. Housar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BEŠŤÁK Václav (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.