Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B potvrdily svojí sílu a nasázely Nezbavěticím pět gólů


0

Ani dlouhá zimní pauza nepoznamenala útočný apetit rezervy Blovic. Domácí tým, který jede po famózním podzimu na postup do vyšší soutěže, proti Nezbavěticím nezavaváhal a nasázel bůra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice ze své převahy vytěžily pouze jednu branku

Přímo snový start do utkání prožili fotbalisté Blovic. Po čtyřech minutách hry se prosadil Dušan Tuček, který se prezentoval výstavní střelou z volného přímého kopu. Blovičtí poté pokračovali ve své hře a přehrávali Nezbavětice. Během zbytku prvního poločasu si vypracovali další přibližně čtyři šance, ale ani ani jednu z nich nedokázali brankově zužitkovat. Hosté spíše bránili, ale přesto i oni mohli jednou udeřit, svojí tutovku nicméně nevyužili. 

Domácí zlepšili efektivitu a rozhodli

Po změně stran se již na kopačky Blovic přilepilo střelecké štěstí. Gólové hody svého celku řídili dvougólový Tomáš Matoušek a Radek Šabata, kteří pokaždé byli ve vápně soupeře na správném místě a dokázali zužitkovat centry z obou stran hřiště. Do gólových radostí domácích hráčů se vložil pouze jednou nezbavětický Vlastimil Fajfrlík, jenž se prosadil pěknou hlavičkou, když dostal nachystaný míč od levé lajny. Jinak to byl jednoznačný zápas v podání Blovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Roman Komorous: Už po prvním poločase jsme klidně mohli vézt o pět branek. Nakonec jsme se prosazovali až po přestávce. Jsme rádi, že jsme navázali na naší vítěznou šňůru z podzimu, a pokračujeme v našich výkonech.

SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Jednoznačný zápas. Blovice byly lepším týmem, více běhaly a kontrolovaly hru. Mohlo to skončit ještě více pro soupeře, ale naštěstí pro nás neproměňovali své šance. S body jsme příliš nepočítali, byl to pro nás takový rozehrávací zápas.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
J. Šabata [-] - R. Komorous [-] , P. Hodina [-] , J. Fischer [-] , M. Jílek [-] , T. Matoušek [-] , D. Tuček [-] , O. Šeba [-] , R. Šabata [-] , J. Nováček [-] , P. Kozák [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , V. Tomana [-] , M. Česal [-] , V. Fajfrlík [-] , J. Sladký [-] , D. Zikmund [-] , J. Bureš [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

ŽK: 42. V. Tomana , 83. M. Česal .
Hráči zápasu: R. Šabata - D. Zikmund .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Adamec Václav - DAVÍDEK Václav (N), HOFRICHTER René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.