4:1
75. L. Mrva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov n/B - Kobeřice B 4:1


Branky


75. L. Mrva
0

Kobeřice inkasovaly opět čtyři branky. V této sezoně již potřetí. Z budišovského azylu v Jakubčovicích nad Odrou tak odjížděly s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov potvrdil roli favorita, a hosté z Kobeřic tak museli polknout hořkou pilulku v podobě prohry 1:4. Domácí dominovali hře celý první poločas a jen díky skvělému Bočkovi v brance byl bezbrankový stav až do 41. minuty.

Kobeřice sice zahrozily po akci Návrata v 55. minutě ale o deset minut se zase radovali domácí. Hosté se však nevzdávali a v 70. minutě neskončil těsně míč v síti po chytrém lobu Malchárka. O pět minut později se však Kobeřice dočkaly zasloužené branky. Po stříleném centru Malchárka se trefil Mrva. Do velké šance se dostal o několik chvil později i kobeřický Hahn, ale jeho pokus za brankovou čárou už neskončil. Otevřenou hru a ofenzivní výpady Kobeřic však následně potrestal Budišov brankou na 3:1. Pár minut před koncem dostali hosté poslední direkt, a z výhry se tak radovali domácí.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kobeřice B
Petr Kubný (vedoucí Kobeřic B): ,,Neproměnili jsme šance, nepodali ideální výkon a ještě nás od větší pohromy podržel brankář Boček. Zasloužené vítězství pro Budišov.“



Sestavy



TJ Sokol Kobeřice B
M. Boček [-] - A. Lasák [-] , J. Zbořil [-] , M. Vidlák [-] , L. Mrva [-] - J. Bečica [-] , P. Hlawenka [-] , L. Jašek [-] , V. Malchárek [-] - J. Návrat [-] , M. Gargoš [-]

Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.