Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baumrukův hattrick pomohl Letinám k důležité výhře


Branky


7. J. Baumruk , 12. J. Baumruk , 62. P. Brašna , 87. J. Baumruk - 5. M. Valeš (p.) , 40. V. Houdek , 46. V. Houdek
0

Zlepšená forma v posledních zápasech pomohla Letinám dostat se ze sestupových příček. Další důležitý zápas je čekal proti trápícím se Střížovicícm, které na jaře mají velké problémy se vůbec sejít. Utkání nabídlo vyrovnaný boj a sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný úvod utkání

Hned začátek zápasu přinesl divácky zajímavou podívanou. V 5. minutě došlo k faulu na hranici vápna, podle sudího to bylo uvnitř a pískl penaltu. Tu si vzal na starost Petr Valeš a otevřel skóre zápasu. Odpověd domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Umístěnou ranou k tyči srovnával Jan Baumruk. Za pět minut bylo v Letinách ještě veseleji. Po výborném pasu mezi obránce se před brankářem zjevil opět Baumruk, udělal mu kličku a skóroval do prázdné branky. Na obou stranách pask přišlo několik dalších šancí. Využít se ale podařila už jen jedna a to na straně hostů. Zaváhání obrany využil Václav Houdek a chvíli před poločasem srovnal stav zápasu. 

Pozdní branka

Střížovice měly exceletní vstup do druhé půle, když se už po minutě dokázal prosadit znovu Václav Houdek a poslal svům tým podruhé do vedení. Ani toto vedení ale hosté neudrželi. V 62. minutě zahrávaly Letiny přímák z vlastní půlky, centrovaný balon přistál přímo na hlavě Petra Brašny a ten překonal Hrubého v bráně. Ke konci zápasu bylo znát, že více než polovina hostujícího týmu už má zápas v nohách a pomalu docházely síly. Tři minuty před koncem zachytil Kůs brankářův výkop na polovině hřiště. Poslal centr do vápna na Vlčka, který svým zakončením donutil Hrubého k zákroku. Brankář hostů ale vyrazil balon přímo k nohám Baumruka a ten zkopletoval hattrick. Domácí tak dosáhli další důležité výhry. 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milán Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "Museli jsme se obejít bez brankáře a do brány musel hráč z pole. V zápase jsme měli asi více šancí a zaslouženě vyhráli. Je to pro nás další důležitá výhra,"

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Opět nás bylo pouze jedenáct a hrát museli dorostenci co hráli ráno. Zápas byl jak na houpačce. Nakonec černý Petr zůstal v ruce nám. I přes slepenou sestavu jsme byli vyrovnaným soupeřem. Body jsme si odvést mohli, je to škoda."



Sestavy


SK Letiny
V. Pikhart [-] - S. Vlček [-] , L. Vlček [-] , J. Pelíšek [-] , J. Baumruk [-] , Z. Hraběta [-] (60. R. Štádler [-] ) , M. Matejov [-] , R. Přibáň [-] , P. Brašna [-] , M. Baxa [-] , V. Klasna [-] (80. M. Kůs [-] )

TJ Sokol Střížovice
V. Hrubý [-] - J. Hrubý [-] , V. Houdek [-] , A. Zatorskyy [-] , P. Šašek [-] , M. Nováček [-] , M. Nováček [-] , M. Valeš [-] , M. Valeš [-] , M. Houdek [-] , F. Fremr [-]

ŽK: 60. J. Baumruk , 73. J. Pelíšek - 15. M. Nováček , 24. V. Houdek , 60. M. Nováček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KOŘÍNEK Petr (N), HOUDEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.