Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice překonaly metu sta gólů


0

Favorit zápasu byl naprosto jasný. Blovice, ač už mají jistotu prvního místa a tím i postupu do Okresního přeboru, nepolevují a dál suverénně kráčejí soutěží. Chlum přeci jen ještě potřebuje uhrát nějaký ten bod k jistotě, ale dalo se jen těžko očekávat, že příjdou zrovna v Blovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal velmi rychlou brankou, která ovlivnila většinu první půle. Postaral se o ní Václav Davídek. Domácí byli rychlejší a důraznější. Dobře kombinovali a vysílali své rychlé hráče křižnými balony vpřed. Jejich rychlost dělala Chlumu problémy a přicházely další branky a zakončení. V 9. minutě zvyšoval na 2:0 Petr Malý. Hosté se snažili uklidnit hru, ale příliš se jim to nedařilo a domácí přidali další tři branky. Postupně se trefil Davídek, Chalupa a následně už Davídek zkompletoval hattrick. Po půl hodině hry bylo zaděláno na velký debakl. Pak ale přišla branka Chlumu. Šlajs z poloviny hřiště nacentroval, balon hlavou prodloužil Šindelář a ten se dostal ke zcela volnému Červenkovi, který vstřelil gol. Tím vylolal u hostujících fanoušků nadšení, jako by se dostali do vedení. Hosté mohli ještě snížit stav, ale koncovce chyběla razance. Snižující gól přeci jen otupil tlak domácích, kteří byli i nadále lepší, ale do větších šancí už se ve zbytku poločasu nedostali.

Jak první poločas skončil, tak začal i druhý. Domácí více drželi balon, kombinovali a dostávali se do zakončení, ale tak jako v úvodní půl hodině už nebezpeční nebyli. Mohlo tak přijít i snížení na 5:2. Červenka z dálky zkusil přelobovat brankáře, ale ten konečky prstů vyrazil balon na břevno, odkud se kulatý nesmysl odrazil pouze na čáru, nikoliv za ní. O chvíli později však přišly dva slepené góly. Postarali se o ně Štětina a Šabata. Domácí své vedení navýšili a snažili se neustále útočit. Další góly však již nepadly a utkání tak skončilo jednoznačně 7:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): Do utkání jsme vstoupili s cílem bránit v bloku a nepouštět domácí do šancí. Tento plán však selhal hned při první akci, kdy jsme nepokryli centr do vápna. Úvod zápasu pro nás začal opravdu děsivě a branky přibývaly velkou rychlostí. Poté jsme přeci jen zvládli snížit a uhrát utkání důstojně, ale do zápasu jsme šli s jiným cílem než prohrát 7:1. Pochválit ale musím naše fanoušky (zejména fanynky), kteří vytvořili pekelnou atmosféru a fandili, jako bychom vedli my.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - O. Laibl [-] , J. Veselovský [-] , J. Diviš [-] (54. T. Matoušek [-] ) , V. Chalupa [-] (46. R. Šabata [-] ) , P. Malý [-] , K. Hajský [-] (82. P. Kozák [-] ) , J. Sýkora [-] , M. Štětina [-] (73. R. Komorous [-] ) , V. Davídek [-] , A. Zdvořáček [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - L. Hajšman [-] (85. S. Parák [-] ) , P. Šindelář [-] , P. Bořík [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , M. Šlajs [-] (76. L. Hajšman [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 19. M. Štětina , 67. T. Matoušek - 42. V. Calta , 60. D. Kvídera , 84. P. Bořík .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Němec Michal - FRGAL Lukáš, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.