Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny porazily Lukavici a udělaly výrazný krok k záchraně


Branky


0

Letiny měly odehrát tři klíčové záchranářské utkání. První v Chlumu se odložilo, druhé v Pteníně domácí zvládli a teď je čekala Lukavice. Hosty také čeká ještě tuhý boj o přežití a tak byl zápas pro oba celky velmi důležitý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup domácích

Letinám vyšel vstup do utkání náramně. Už ve 3. minutě se na pravé straně uvolnil Přibáň a jeho následný centr propadl až k Hrabětovi, který z deseti metrů poslal balon do protipohybu brankáře. Postupem času se domácí více zatáhli a čekali na možnost vyrazit do brejku. Více na balonu byli tudíž hosté. Výraznější šance z toho ale nevzešla. Pět minut před poločasem se k míči dostal Vlček, nádhernou přihrávkou do běhu oslovil Brašnu, ten postupoval sám na Frančíka a překonal ho. Po poločase byli tím pádem daleko spokojenější domácí. 

Druhý poločas

Letiny šly do druhého poločasu s jasnými instrukcemi, nedovolit soupeři vstřelit gól a v klidu dohrát zápas. To se ale příliš nevydařilo. Velkou šanci měl hned po poločase Pecka, ale nepřesné zakončení připravilo Lukavici o gól. O chvíli později mohl ten samý hráč snížit, ale Hop jeho střelu vyrazil na břevno, od kterého míč zamířil na roh. Pak už udeřili domácí. Vlček se dokázal uvolnit jeden na jednoho a předložil míč Brašnovi před prázdnou branku. 3:0. Definitivní tečku za výhrou pro Letiny udělal Vlček, který po přihrávce od Hraběty rozvlnil síť počtvrté. Hostům se nadalo upřít snaha, ale v zakončení je provázela smůla. Až v 63. minutě využil špatné malé domů, která se zastavila v kaluži, Hajšman a postupoval sám na Hopa. Golman Letin jeho první střelu chytil, na následnou dorážku už byl ale krátký. Následný tlak hostů nepřinesl žádné kloudné zakončení a Letiny tak slaví další důležitou výhru. 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart (hráč SK Letiny): "Začali jsme až nečekaně dobře a už po třech minutách jsme vedli. Následně se hra srovnala, my jsme se více zatáhli a čekali na brejky. V druhém poločase už byl velký problém s hřištěm, stála na něm voda. Zápas se ale nějakým způsobem dohrál. Soustředili jsme se spíše na to v klidu dohrát. Dvě vstřelené branky nám k tomu hodně pomohli. Panuje velká spokojenost s výkonem i výsledkem. Doufám, že v tom budeme pokračovat."




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Kasl [-] (46. S. Vlček [-] ) , Z. Hraběta [-] (64. M. Kůs [-] ) , M. Matejov [-] , T. Krist [-] (85. V. Klasna [-] ) , J. Pelíšek [-] , R. Přibáň [-] , L. Vlček [-] , V. Pikhart [-] , P. Brašna [-] , M. Baxa [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] (46. M. Myslivec [-] ) - D. Bešta [-] , R. Kokoška [-] , V. Lecjaks [-] , J. Zahradník [-] , R. Hajšman [-] , Z. Pecka [-] (64. M. Rotenborn [-] ) , M. Kastner [-] , D. Rotenborn [-] (46. V. Baumruk [-] ) , D. Ščíslák [-] , J. Tůša [-]

ŽK: 39. M. Kasl - 64. M. Kastner , 80. M. Rotenborn .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - KOŘÍNEK Petr (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.