Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice opět nadělovaly


Branky


0

Téměř od každého soupeře Blovic slyším, že tento tým už nemá ve třetí třídě co dělat. Válcuje jednoho soupeře za druhým a jen výjimečně dokáže někdo uhrát alespoň remízu. Domácí mají nejlepší obranu v soutěži a vesele si kráčí za postupem. Navíc to vypadá, že dosáhnou na hranici sta vstřelených branek, což by zhruba odpovídalo čtyřem brankám na zápas. Soupeřem jim byl tentokrát Merklín, který na jaře hraje velmi dobře, a utekl od sestupových pozic. V Blovicích mu ale zhasla naděje na body už ve třetí minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký start

Domácí vlétli do zápasu jako uragán a už v první minutě mohl Josef Diviš slavit úvodní branku utkání. Ve třetí minutě se ten samý hráč prosadil znovu a s Merklínem to nevypadalo dobře. Následně se hra ale trochu uklidnila a i hosté si vytvořili nějaké šance. V 29. minutě dokonce zásluhou Jana Bláhy snížili na rozdíl jediné branky. Ještě do poločasu domácí opět vedli o dvě branky. Postaral se o to Karel Hajský. Do šaten se tak šlo za stavu 3:1. 

Červená karta a sedm gólů

I vstup do druhé půle měl domácí výběr dobrý, když se v 48. minutě dokázal prosadit Jan Sýkora. V 57. minutě přišla velká komplikace pro hosty. Stanislav Žižka zahrál uvnitř pokutové území rukou, míč navíc směřoval směrem do branky a sudí tak nařídil penaltu a ukázal hráči červenou kartu. Penaltu si vzal na starost Ondřej Laibl a zvýšil už na 5:1. Uběhly jen dvě minuty a Tomáš Matoušek přidal další zářez, už šestý. V 62. minutě pak Václav Davídek uzavřel gólovou pětiminutovku. Následně se hra trošku uklidnila a zahrozili i hosté. V 75. minutě snížil na 7:2 Jaromír Liška. Do konce zápasu se domácí trefili ještě dvakrát. Nejprve Matoušek a potom Štětina. Konečný stav tak byl 9:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Domácí byli o jeden stupeň rychlejší a o jednu generaci mladší. Je to soupeř, který už tu nemá co dělat a měl by být minimálně o třídu výš. Můžeme být rádi, že jsme jich nedostali deset. Soupeř naprosto zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - P. Malý [-] , T. Kotous [-] , J. Nováček [-] (57. M. Štětina [-] ) , J. Sýkora [-] , O. Laibl [-] , K. Hajský [-] , J. Diviš [-] (25. T. Matoušek [-] ) , A. Zdvořáček [-] (73. R. Komorous [-] ) , V. Davídek [-] , J. Veselovský [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - P. Štádler [-] , S. Špirk [-] , J. Brejcha [-] , J. Liška [-] , J. Bláha [-] (62. M. Šambergr [-] ) , D. Regner [-] (46. J. Ušiak [-] ) , D. Marek [-] , Z. Regner [-] (77. V. Vopička [-] ) , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

ŽK: 55. J. Nováček - 39. S. Žižka , 54. J. Bláha , 69. P. Štádler . ČK: 57. S. Žižka .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - SÝKORA Luboš (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.