1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice boj o záchranu nevzdávají


Branky


0

Dolní Lukavice na jaře zatím oba své zápasy remizovala a první výhru si chtěla připsat proti poslednímu týmu tabulky. Hosté ale minulé kolo senzačně, ale zaslouženě porazili favorita ze Vstiše a plní odhodlaní a sebedůvěry šli i do toho utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na každé straně

Na zápas přišlo 230 diváků, to je naprosto úžasná účast. V úvodních minutách se ale příliš fotbalové krásy nedočkali. Oba týmy hrály spíše bojovný fotbal a hra se odvíjela uprostřed hřiště. V 34. minutě získal Martin Schlehofer míč, prošel přes obránce a vystřelil na branku. Brankář jeho střelu sice vyrazil ale jen zpět k jeho nohám a napodruhé už byl hostující útočník přesný. Odpověď domácích však přišla záhy. Postaral se o to Miroslav Rotenborn. Stanovil tak skóre na poločasových 1:1. 

Šťastnější hosté

Druhý poločas byl stejný jako první. Ani jeden tým nebyl lepší než ten druhý. Šancí měly oba týmy poskrovnu. Další branka přišla až v 70. minutě, kdy jeden z domácích hráčů fauloval ve vápně a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuci si vzal na starost Václav Hora a bezpečně proměnil. Lukavice pak všechno vrhla do útoku a pokoušela se o vyrovnání. Nemohla však najít recept a Jehlíka v bráně. V 85. minutě přišel brejk Dnešic na jejímž konci stál Bohuslav Schlehofer a uklidil míč do sítě. Hosté si tak odvážejí šťastné body ze zápasu, kterému by možná více slušela remíza. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Vyrovnaný zápas a štěstí se naklonilo k nám. Bojovností se nám podařilo uhrát další body v cestě za záchranou. Chceme jít zápas od zápasu a uvidíme jak to dopadne. Panuje veliká spokojenost s výkonem i výsledkem."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
V. Baumruk [-] - M. Rotenborn [-] (46. J. Kroupa [-] ) , J. Tůša [-] , R. Hajšman [-] , M. Kastner [-] , L. Vajai [-] , Z. Pecka [-] , R. Kokoška [-] (72. R. Tolar [-] ) , M. Myslivec [-] , D. Bešta [-] , M. Marics [-]

TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - I. Frous [-] (20. R. Bárta [-] ) , V. Vlk [-] , D. Váně [-] - J. Bešta [-] , R. Bagoš [-] , J. Bláha [-] , D. Turek [-] (46. V. Hora [-] ) - K. Schlehofer [-] (60. B. Schlehofer [-] ) , D. Kagánek [-] , M. Schlehofer [-] -

ŽK: 35. J. Tůša , 56. M. Marics , 56. J. Kroupa - 60. R. Bagoš .
Hráči zápasu: V. Vlk .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - ŠÁLKOVÁ Helena, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.