Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany pokračují ve spanilé jízdě


Branky


0

Merklínský b-tým v minulém kole senzačně vyhrál ve Střížovicích a ukázal, že na jarní část je výborně připravený. Chlumčany zase přes zimu neopustila forma a v prvním jarním kole vyhrály vysoko 5:1. Samotný zápas byl opravdu pohledný a každému diváku se musel líbit. Kdyby padlo více než deset branek, nebylo by se čemu divit, shodují se obě strany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přehlídka zahozených šancí

Od prvních minut se hrálo nahoru dolů a ani jeden z celků příliš nebránil. V 4. minutě přišla první vážnější šance, kdy při závaru před domácí brankou zablokoval obránce první střelu, brankář druhou, ale na třetí Lachmanovo dorážku už nedosáhl nikdo a Chlumčany šly do vedení. V útočení se pokračovalo i nadále. Po Jeslínkově přihrávce je Lachman sám před téměř prázdnou brankou, ale střela je tak pomalá, že se golman stihl přemístit a míč chytit. v 33. minutě k zakončení dostal Lukáš Tomášek, první pokus obrana odvrátila, bohužel však jen znovu k nohám Tomáška, který si jej znovu posunul a tentokrát se nemýlil. 0:2. Následovala první gólová akce domácích. Na levém křídle se dokázal uvolnit Tesárek a umístěnou ranou k tyči snížil. Ještě do poločasu si oba celky vytvořily nějaké šance. Asi tu největší měl opět Lachman, kdy po přihrávce od Kanáta postupoval sám na Regnera. Mladý brankář Merklína ale podržel svůj tým. Poločas i díky střelecké impotenci obou týmů skončil pouze 1:2. 

Pokračování

Druhý poločas začal o něco lépe pro domácí celek, který dokázal už po sedmi minutách vyrovnat stav utkání. Po výborné přihrávce postupoval Štádler sám na brankáře, zachoval chladnou hlavu a poslal míč do sítě. Následovaly zahozené šance od domácího týmu. Několikrát šli jeho hráči sami na Hůlu, ale překonat jej nedokázali. A přišel trest v podobě vedoucí branky Chlumčan. Lösch vyhrál hlavičkový souboj, míče se zmocnil Kanát a posunul ho na Lachmana, který postupoval sám na brankáře. Tentokrát ale nezklamal a o tyč poslal míč do sítě. Uběhly sotva dvě minuty a hosté se radovali znovu. Rohový kop zahrávaný Martinem Kanátem si našel František Lösch a hlavou překonal Regnera. Domácí to nezabalili, hrnuli se do zakončení a vytvořili si ještě několik nadějných pozic. Nicméně Hůla v bráně hostů nedopustil už žádnou korekci stavu. Chlumčany tak nadále pokračují v jízdě, Merklín však podal výkon, od kterého se může odrazit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Vyrovnané a velmi pohledné utkání se šancemi na obou stranách. Bohužel jsme mnoho svých šancí neproměnili a proto jsme prohráli. Mohlo to klidně skončit 7:7."

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Pendolíno jede dal (smích). V prvním poločase jsme mohli dát pět, šest gólů a bylo by hotovo, ale nepodařilo se. Hrál se fotbal nahoru dolů a divákům se musel líbit. Tým bych za výkon pochválil."



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Regner [-] - J. Bláha [-] , S. Špirk [-] (70. V. Vopička [-] ) , T. Bešta [-] , K. Kubát [-] , M. Liška [-] , D. Tesárek [-] , D. Marek [-] , Z. Regner [-] (65. L. Velek [-] ) , Z. Bešta [-] , M. Voráček [-] (46. P. Štádler [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , T. Lachman [-] , J. Janoušek [-] , L. Tomášek [-] (74. K. Dolanský [-] ) , L. Jeslínek [-] (62. F. Lösch [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-] (84. T. Fořt [-] )

Hráči zápasu: T. Lachman , M. Kanát .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - ANDERLE Jan (N), SAMEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.