0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov překvapil Hamry a odváží si tři body


Branky


0

Hamry tentokrát nedokázaly navázat na předešlé dobré jarní výsledky a podlehly v domácím prostředí Křižanovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Hamry přivítaly ve dvacátém kole okresního přeboru na svém hřišti soupeře z Křižanova. V souboji o vrchní příčky tabulky byly Hamry jasnými favotity utkání. Začátek utkání proto patřil kladivářům. Domácí mohli jít do vedení hned zkraje zápasu, ale přehození Jiřího Zábranského skončilo jen na břevnu. Na druhé straně byl v tutové šanci hostující útočník, ale hlavičkou z malého vápna minul. Skóre tak mohl otevřít domácí Dominik Havlík, který si obhodil brankáře, ale obránce mu stačil na brankové čáře míč odkopnout. Stejný hráč se o chvíli později dostal do samostatného úniku, ale pro změnu ho vychytal brankář. Poločas tak skončil bez branek. 

Střídající Martin Burian stvrdil vítězství

V druhé půli chtěli domácí kladiváři strhnout výhru na svoji stranu, ale do větších šancí se nedostali. Naopak na druhé straně po chybě domácího obránce šli do vedení hosté, když se střelecky prosadil Jakub Stupka - 0:1. Hamry ještě více otevřeli hru, ale na špatném terénu se jim nedařila kombinace ani žádné větší ohrožení. Křižanov měl tak více prostoru pro brejky a jeden z nich také k závěru proměnil Martun Burian - 0:2. Domácí byli bezzubý a odnesli si porážku 0:2. Příští kolo bude pro oba celky velmi zajímavé. Překvapivé zaváhání z domácího hřiště budou chtít zajisté kladiváři odčinit na půdě Radostína, Křižanov se bude chtít pokusit zaskočit favorizovaný první celek tabulky Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Odehráli jsme velmi špatný zápas. Bohužel z naší strany chyběla větší bojovnost a přesnost. Trápí nás také koncovka a po chybách vzadu jsme asi zaslouženě prohráli.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Vítězství je pro nás zasloužené, příští zápas na něj zkusíme navázat proti vedoucímu Bohdalovu.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , J. Miklík [-] , F. Řebík [-] , J. Zábranský [-] , K. Suský [-] , J. Zeman [-] , I. Sojma [-] (41. P. Vašek [-] ) , T. Novotný [-] , A. Šabart [-] (86. M. Srnský [-] )

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , J. Uhlíř [-] , J. Milota [-] , P. Kaštan [-] - D. Nobicht [-] , J. Endlicher [-] , D. Fendrych [-] (89. M. Král [-] ) - P. Štěpánek [-] , L. Burian [-] (85. M. Těšík [-] ) , F. Trnka [-] (76. M. Burian [-] ) -

ŽK: 87. K. Suský - 78. M. Burian , 80. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: J. Stupka , M. Burian .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - KOCOUR Erik, PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.