6:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná zkolabovala ve Frenštátu


Branky


22. P. Klimpar (p.) , 24. P. Klimpar , 38. R. Špaček , 45. P. Klimpar , 58. A. Marek , 82. P. Klimpar - 12. M. Cudrák
0

První se sice trefila Břidličná, ale pak nepochopitělně polevila a poslední Frenštát jí nasázel šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Frenštát nevstoupil do zápasu moc donře, když ve 12. minutě otevíral účet zápasu hostující Cudrák - 0:1. Břidličná se ale z vedení moc dlouho neradovala, když pokutový kop nařízený na svou osobu zkušeně proměnil Klimpar - 1:1. Ve 24. minutě upláchl hostující obraně Klimpar a s přehledem poslal domácí do vedení - 2:1. Beskyd ale nepolevil a ve 38. minutě, kdy se míč od tyče odrazil ke Špačkovi a ten jej umístil do brány - 3:1. V samém závětu prvního dějství zkompletoval hattrick Klimpar - 4:1. Po změně stran už Frenštát kontroloval svůj dostaečný náskok a hosty nepouštěl k vážnějšímu ohrožení své svatyně. Těsně před uplynutím hry po přihrávce hrajícího trenéra Kobylíka přidal pátý zásah Marek - 5:1. Definitivní podobu výsledku dal osm minut před koncem utkání svým čtvrtým přesným zásahem Klimpar - 6:1. Frenštát výhrou uchoval naději na záchranu. 



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (kapitán, novojicinsky.denik.cz): Na zápas jsme byli dostatečně nemotivovaní, ale když jsme neproměnili první šance, tak jsme dostali gól, kdy jsme špatně zahráli ofsajd systém. Naštěstí jsme ale brzo srovnali a hodně důležitý byl pak čtvrtý gól do šatny, který byl podle mě zlomový.Nechtěli jsme dopustit to, co minule v Polance, kde jsme ztratili náskok dvou branek. Rozhodla naše daleko větší vůle po vítězství a navíc jsme mohli přidat ještě více branek.

TJ Břidličná
Michal Schreier: Domácí vyrovnali z penalty, za dvě minuty jsme dostali druhou branku a domácí byli na koni. Frenštát byl efektivní, každou střelu proměnil v gól. V poločase bylo rozhodnuto," přiznal zkušený záložník.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] (76. M. Dušík [-] ) , R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , P. Střelec [-] (70. R. Gillar [-] ) , J. Kovář [-] (63. D. Kocián [-] ) , P. Klimpar [-] (86. J. Buzek [-] ) , D. Kobylík [-] (84. T. Novák [-] ) , R. Špaček [-] , Š. Křiva [-] , M. Uličný [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - P. György [-] , K. Kocúr [-] , H. Mensah [-] , D. Jiřičný [-] - M. Schreier [-] , P. Kučera [-] (58. F. Kakai [-] ) , R. György [-] - M. Cudrák [-] (46. V. Cabák [-] ) , R. Štalmach [-] - D. Hoffmann [-]

ŽK: 72. D. Kobylík - 63. R. Štalmach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - JURČEK Ondřej, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.