Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál nasázel tucet Vendryní


Branky


0

Na vedoucí branku Bruntálu ještě Vendryně ragovala. Pak ale Bruntál odskočil na 6:1, a Vendryně už pouze jednou brankou skóre kosmeticky upravila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před velice slušnou diváckou návštěvou se odehrával pro Bruntál další záchranářský souboj. Do města v podhůří Jeseníku dorazila Vendryně, která se pomalu propadá tabulkou směrem dolů. Vstup do zápasu vyšel domácím na jedničku, když hned po pěti minutách hry otevřel účet zápasu Zatloukal - 1:0. Vendryně kontrovala hned vzápětí, když Przyczko pokořil domácího gólmana - 1:1. Až do 35. minuty se žádný z týmů nedokázal prosadit. Ve 35. minutě vrátil Bruntálu vedení svým druhým zářezem Zatloukal - 2:1. Hned o minut později se prosadil Orság a bylo to 3:1.

 

Do druhého poločasu poslal trenér Mura na hřiště Hendrycha, který řádil jako černá ruka. Prosadil se hned ve 47. minutě, když dostal pěknou přihrávku za obranu a svůj samostatný nájezd s klidem přetavil v branku - 4:1. O sedm minut později dostal pěknou nahrávku do prostoru a brankář hostí byl bezmocný - 5:1. Stejná situace se opakovala dvacet minut před koncem, kdy Hendrych dokázal zkompletovat hattrick - 6:1. Poslední slovo v zápase patřilo hostům z Vendryně, která kosmeticky upravila skóre zápasu díky proměněné penaltě Przyczka - 6:2. Bruntál tak získal důležité tři body, díky kterým si udržel tříbodový náskok na Frenštát.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Se střídáním jsem samozřejmě spokojen. Hendrych patří do kádru áčka, ale v posledních utkáních hrál spíše za béčko. Tentokrát dokázal odehrát poločas a výborně mu to sedlo.Poprvé hostům ujel sám a skóroval. Celou dobu dostával kvalitní přihrávky do prostoru, které hráč jeho typu potřebuje. Po nich připojil další dvě branky. Výborně zahrál také Radek Zatloukal. Ten dal naše první dva góly. Celkově je však nutno pochválit celý tým.




Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (64. J. Žatka [-] ) , Z. Orság [-] , M. Banovec [-] (46. J. Hendrych [-] ) , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] (76. M. Cabal [-] ) , P. Kundrátek [-] , T. Němec [-] (76. L. Kopec [-] ) , L. Kundrátek [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] , M. Vlachovič [-] , D. Rusek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] (57. D. Martynek [-] ) , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (39. A. Kotas [-] ) , J. Kalfas [-]

ŽK: 83. L. Kopec - 68. D. Martynek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: FAJKUS Josef - ČECHÁČEK Petr, JAHODA Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.