Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná tříbrankové manko nezlikvidovala


Branky


0

Když po půlhodině hry vedl Háj o tři branky, vapadalo to na jasnou záležitost. Čeladná, ale dvěma zásahy zápas zdramatizovala. Navíc se ale už nezmohla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí poprvé skórují již v 8. minutě, když letí míč  do vápna, hosté hlavičkují do rukavic gólmana, tomu míč vypadává a Kolig posílá Háj do vedení - 1:0. Fotbalisté domácího mužstva si po vyhraném losu vybrali výhodnější stranu, hráli v první části s větrem a bylo to znát. Další branku vsiťují po dlouhém výkopu, kde se dostává do brejku Továrek a zvyšují na 2:0. Čeladenští nastřelují ve 22. minutě břevno díky Pliskovi. Další pohromu v podobě gólu dostává Čeladná v 28. minutě, když po dlouhém autu na první tyč, míč propasírují hlavičkou za brankářova záda Štefek - 3-0. Ke kontaktnímu gólu dochází v 38. minutě, když Váňa zpracovává míč na půlce hřiště, uličkou posouvá na Tarabu, který se ocitá sám před gólmanem a podél ruky koriguje na 3:1. Ještě do poločasu Čeladná obstřeluje branku, ale Drevňákova hlava a střela Taraby nic nemění.

 

Do druhého poločasu nastupují lépe hosté, mají míč častěji na svých kopačkách.Dostávají se ke standardkám, tu první ve 48. minutě, po hlavičce Plisky, která míří nad břevno, nepromněňují.Druhá standardka v 55. minutě, přinesla radost hostů. Míč si staví Martin Váňa a svou technickou střelu kolem zdi umísťuje za gólmanova záda - 3:2. Do konce zápasu zbývalo relativně dost času. Další šanci dostává Čeladná v 70. minutě, když se pískají další fauly před šestnástkou domácích, míč si staví opět Váňa, bohužel pro hosty nastřeluje tyč. Poté začali domácí hru kouskovat a připisují si tři body. 

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér): Posledně jsme to odchodili v Kobeřicích, takže během týdne jsme měli s hráči v kabině důrazný pohovor. Docela to fungovalo, protože proti Čeladné jsme to urvali bojovností. Vyšel nám hlavně první poločas, v němž jsme s podporou silného větru vstřelili tři góly. Po přestávce se soupeř snažil vyrovnat, ale body jsme ubránili.




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - L. Komárek [-] , P. Konvička [-] , R. Štefek [-] , I. Janíček [-] (81. Š. Blažej [-] ) , J. Lampa [-] (90. R. Staníček [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] , L. Malcharek [-] , R. Kolig [-] , Š. Továrek [-] (71. P. Dao [-] )

SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - A. Taraba [-] (84. J. Strohalm [-] ) , M. Pliska [-] , J. Drevňák [-] (68. M. Badura [-] ) , M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] - M. Šimák [-] , M. Váňa [-] , M. Váňa [-] - O. Walder [-] - K. Surovec [-] (65. T. Baran [-] )

ŽK: 48. P. Konvička , 54. Š. Továrek , 69. L. Komárek - 8. J. Hlaváč , 25. A. Taraba , 70. M. Pliska , 77. V. Čáp , 90. M. Váňa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - KRET Martin, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.