0:2
(0:0)
60. M. Cudrák (p.)
81. P. Kučera
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná loupila v Šenově


Branky


60. M. Cudrák (p.) , 81. P. Kučera
0

Hosté šli do vedení po hodině hry z pokutového kopu. To pojistili devět minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličné se podařila odčinit prohra z minulého kola s Vendryní., když si šechny body odvezla ze Šenova. Až na úvodních dvacet minut zápasu diktovali hosté tempo hry, a vytvořili si dostatečné množství brankových příležitostí. V prvním dějství však vyšla Břidličná střelecky naprázdno, stejně se vedlo i domácímu Šenovu. Po hodině hry se Břidličná dočkala vedoucí branky, když byl v domácím pokutovém území faulován Jan Kocúr a penaltu rutinérsky proměnil Cudrák - 0:1. Pojišťovací branka hostů padla devět minut před koncem, když se do sólového nájezdu dostal Kučera, který střelou do šibenice nedal žádnou šanci domácímu brankáři Szarowskemu - 0:2. V závěru zápasu si už hosté zkušeně tři body pohlídali. 



Ohlasy k zápasu



TJ Břidličná
Michal Schreier: Chtěli jsme si spravit chuť za Vendryni, a to se nám povedlo.Zhruba od dvacáté minuty jsme kontrolovali hru. Chodili jsme do brejkových situací, škoda, mohli jsme přidat i více branek. Zcela zasloužené vítězství.



Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - O. Habernal [-] , L. Svoboda [-] (84. M. Vedlich [-] ) , M. Aniol [-] - R. Bednář [-] (75. D. Vodák [-] ) , M. Koďousek [-] , M. Maleňák [-] , R. Beránek [-] , J. Hanauer [-] - Z. Bednář [-] - V. Babič [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] (71. M. Kladníček [-] ) , D. Jiřičný [-] , K. Kocúr [-] - P. Kučera [-] (87. M. Minich [-] ) , R. György [-] , M. Schreier [-] (76. F. Kakai [-] ) - R. Štalmach [-] (46. P. György [-] ) , J. Kocúr [-] (83. V. Cabák [-] ) , M. Cudrák [-] - D. Hoffmann [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - TVARDEK Erik, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.