M. Aniol 31.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov pokračuje v jarní krasojízdě


Branky


31. M. Aniol - 5. J. Hrubý , 19. J. Hrubý , 50. J. Hrubý
0

V deštivém sobotním odpoledni zajížděl rozjetý Krnov na půdu trápícího se Šenova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A do utkání vstoupil výborně, hned v 5. minutě našel domácí obranu v nedbalkách Adam Ondra a krásnou příhrávkou mezi obránci vyslal do samostatného úniku Jakuba Hrubého, který se s touto šancí poradil a obstřelil gólmana Szarowského - 0:1. Krnov ovládal hru a domácí do ničeho nepouštěl. Ve 20. minutě se opakovala situace jako přes kopírák, kdy tentokrát Adam Ondra nakopl dlouhý míč za obranu domácích a Jakub Hrubý opět prostřelil domácího brankáře - 0:2. Ve 30. minutě mohl po centru Simichanidise dokonat hatrick Hrubý, hlavou však z pěti metrů těsně minul pravou tyč domácí svatyně. Domácí se do žádných šancí nedostávali, ale přesto snížili. Po zbytečném rohu si naskočil v šestnátce hostů nejvýšše Aniol a hlavou o tyč snížil - 1:2. I přes střelenou branku však Krnov byl lepší a dále ovládal hřiště. Ve 43. minutě šel Krnov do přečíslení tři na jednoho, Šimčík však místo nahrávky chtěl zaseknout, ale domácí obránce dobře zakročil a zabránil další brance v domácí síti. 

 

Do 2. poločasu vstoupili aktivněji domácí, ale hned v 50. minutě chybovala, trošku naivně hrající domácí obrana opět a po další výborné nahrávce Adama Ondry zkompletoval hatrick Jakub Hrubý - 1:3. To však nebylo vše, v 70. minutě mohl přidat Jakub Hrubý další gól, kdy opět postupoval sám na domácího brankáře, tentokrát však vyhrál vzájemný souboj on a Hrubého vychytal. Krnov podnikal i nadále smrtící brejk: nejprve mohl Simichanidis nahrát lépe postaveným spoluhráčům, kteří by stříleli do opuštěné branky, ale rozhodl se vystřelit sám, branku však minul. V 83. minutě pak šel skoro sám na domácího brankáře Štěpán Ondra, místo nahrávky na zcela volného Houdka však také on zkusil štěstí, ale i tentokrát byl domácí brankář proti. Domácí tak mohou svému brankáři děkovat, že utkání skončilo přijatelným rozdílem. Krnov už žádnou další branku nepřidal, ale i tak si ze Šenova odvezl zasloužené vítězství v poměru 1:3. Dále tak vede jarní tabulku soutěže a dotahuje se na vrchní patra tabulky, kam rozhodně patří. Příští týden hostí Krnov doma Dětmarovice a věří, že vítěznou šňůru natáhne. Svými výkony určitě láká domácí fanoušky k návštěvě.  

 

Autor: Marek Koraba



Ohlasy k zápasu


SK Šenov
Marek Koraba (předseda, bruntalsky.denik.cz): Podle mého názoru jsme vyhráli zaslouženě. Jakub Hrubý dokonce mohl přidat ještě další dvě branky. Věřím, že budeme pokračovat v sérii dobrých výsledků a výkonů. Na klucích jde vidět, že se fotbalem momentálně baví. Snad přijde hodně diváků a podaří se nám přidat další tři body.




Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - O. Habernal [-] , M. Aniol [-] - M. Koďousek [-] , J. Hanauer [-] - Z. Bednář [-] - M. Schovajsa [-] (14. O. Stařičný [-] ) , L. Svoboda [-] , M. Maleňák [-] , R. Beránek [-] , V. Babič [-] (18. D. Vodák [-] )

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - J. Hrubý [-] (86. J. Zetek [-] ) , M. Havlíček [-] , J. Šimčík [-] (70. Š. Ondra [-] ) , D. Mrukvia [-] , J. Houdek [-] , A. Ondra [-] , T. Moravec [-] , M. Daříček [-] , P. Simichanidis [-] (80. A. Golias [-] ) , M. Čanecký [-]

ŽK: 54. L. Svoboda , 69. O. Stařičný - 54. J. Hrubý .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: PALA Mojmír - ČUBA Daniel, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.