0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I remíza v derby navýšila odstup!


Branky


0

Těsně po závěrečném hvizdu okresního derby v Dětmarovicích se ve tvářích hráčů Bosporu dalo vyčíst zklamání z bezbrankové remízy, ale dobrou pohodu jim pak vrátilo po pár minutách zjištění výsledku duelu z Háje ve Slezsku, kde prohrály druhé Heřmanice 0:1. Bohumínský tým tak vede krajský přebor osm kol před koncem už o sedm bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Dětmarovicích přitom neslo klasické znaky derby. Boj o střed hřiště, vyhecované osobní souboje a smazání rozdílu čtyřiadvaceti bodů v tabulce. Domácí měli zprvu navrch a v první velké šanci se ocitl Hrtánek, který po trestném kopu v 8. minutě z malého vápna hlavou minul. Bospor odpověděl šancí Richarda Vaclíka, po jehož střílené přihrávce se marně natahoval Petr Šiška.

Od 30. minuty už to byl naprosto vyrovnaný zápas. Nikdo nebyl lepší. Když to vypadalo, že by se hosté mohli ujmout taktovky duelu, málem je dvakrát srazil domácí Holý. V 62. minutě v asi nejtutovější šanci derby ze tří kroků nevyzrál na skvělý reflex brankáře Jakuba Švrčiny, vzápětí po rohu jeho rána jen tak prosvištěla nad šibenicí bohumínské branky.

Vzápětí málem platilo okřídlené nedáš-dostaneš, centr Vaclíka se snesl na břevno brány domácího SK. Nejvýraznější šance hostů přišla čtvrt hodiny před koncem – střídající Martin Opic vystihl rozehrávku dětmarovické obrany, pohrál si i s posledním protihráčem, jenže nevyzrál na brankáře Kotrlu. A když Opic osm minut před koncem minul hlavou po trestném kopu Vaclíka, body se po právu dělily.

 

zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Situace byla mimořádně špatná, tak jsme se rozhodli udělat za ní tlustou čáru a začít od začátku. Bylo potřeba přepnout v myšlení hráčů. Odteď je pro nás každý bod ziskem, ať už hrajeme doma nebo venku a kdy jindy začít s novou etapou než v utkání s lídrem tabulky? Neměli jsme co ztratit.Překopali jsme herní styl, rozdali nové pokyny v celkovém bránění, v dostupování soupeře. Každý hráč, jeden vedle druhého, si svědomitě plnil, co měl a Bohumín se prakticky k ničemu nedostal. Pokud měl šanci, tak si ji vytvořil po naší chybě.

FK Bospor Bohumín
Martin Kempný (trenér, karvinsky.denik.cz): Oprávněně. Dnes jsme si tři body nezasloužili. Kluci to pojali v tom smyslu, že se Dětmarky porazí samy, když se jim teď hrubě nedaří, ale po poločase zjistili, že to rozhodně samo nepůjde.



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - T. Hrtánek [-] , Z. Holý [-] , J. Káňa [-] , P. Zahatlan [-] - M. Macko [-] , P. Beilner [-] , N. Derík [-] , L. Ligocký [-] (90. P. Popek [-] ) - M. Ristovský [-] , L. Kurušta [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , D. Socha [-] , P. Šiška [-] , J. Baculák [-] - F. Hanus [-] , R. Vaclík [-] , J. Sittek [-] (76. J. Ferenc [-] ) , J. Kubinski [-] (59. D. Palej [-] ) , J. Nowinski [-] (66. L. Kalous [-] ) - D. Jatagandzidis [-] (59. M. Opic [-] )

ŽK: 36. L. Ligocký , 54. L. Kurušta , 83. M. Macko - 43. J. Kubinski , 85. R. Vaclík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - SIVERA Jan, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.