T. Hrtánek 44. (vl.)
J. Kovář 50.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát podruhé za sebou zvítězil


Branky


44. T. Hrtánek (vl.) , 50. J. Kovář - 22. M. Ristovský
0

I když Frenštát prohrával, tak dvěma góly na přelomu poločasu dokázal skóre obrátit a zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Frenštátu přijely Dětmarovice, které si díky prohře začínají vážně koledovat o problémy. V prvním dějství měla hostující družina navrch, ale problémem bylo proměňování šancí, kterých měly Dětmarovice poměrně dost. Do vedení šly Dětmarovice po dvaceti dvou minutách hry, když se úspěšným střelcem branky stal Ristovský - 0:1. O chvíli později ten samý hráč tváří v tvář domácímu strážci svatyně naprosto selhal. Stejně se vedlo o pár okamžiků později i Ligockému, který opět neuspěl při samostatném nájezdu. A proto přišel zákonitý trest, kdy na konci prvního poločasu hasil dětmarovický Hrtánek chybu spoluhráčů nešťastným skluzem, kterým zasunul balon do vlastní kasy - 1:1.  

 

Gól do šatny nakopl domácí družinu natolik, že hned po přestávce dokázala zvrátit skóre utkání na svou stranu. Po pěti minutách druhé půle se prosadil a zapsal do listiny střelců frenštátský Kovář - 2:1. Dětmarovice ale flintu do žita nezahodily a nadále se snažily něco s výsledkem udělat, ale jejich střelcům naprosto zvlhnul střelecký prach. Jenom Kurušta sám třikrát neuspěl v nadějných pozicích. Frenštát po výhře zmenšil ztrátu na předcházející týmy. Zatímco Dětmarovice se začínají nebezpečně přibližovat sestupovému pásmu. 



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (kapitán, novojicinsky.denik.cz): První poločas nebyl z naší strany optimální. Směrem dopředu jsme byli alibističtí. Soupeř, který hrozil rychlými brejky, měl více možností a my jsme si vypracovali snad jedinou vážnější šanci. Jinak to bylo spíše bojovné utkání a rozhodčí na obě strany pustil trošku volnější hru, ale dokázal to udržet po celý zápas. Hodně nás povzbudila šťastná vyrovnávací branka do šatny.Pořád jsme ve složité situaci, ale dostali jsme se zpátky do hry. Nyní jedeme na derby do Bílovce, který beru jako jeden z nejfotbalovějších a nejtechničtějších týmů soutěže. Těšíme se tam a doufám, že prodloužíme bodovou sérii.

SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Já jsem realista. Mančaft je totálně omlazen, kluci jsou nevyzrálí, týmy ze spodku tabulky, tím jak bodují, nás dostávají pod tlak a my ho nezvládáme. Takže zodpovědně mohu prohlásit, že hrajeme o udržení. My to víme, a pokud někdo bude tvrdit opak, tak má klapky na očích.Všechna ostatní mužstva ve Frenštátě o přestávce vedou 3:0, ale my ne. My jsme výjimka a navíc si dáváme vlastňáky,Je to už čtvrtý vlastní gól v tomto ročníku. Vyrovnání před přestávkou jim dodalo odvahu, byli na koni," .



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - R. Vaverka [-] , P. Střelec [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , D. Kobylík [-] , R. Gillar [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , Š. Křiva [-] (33. A. Marek [-] ) , M. Uličný [-] (68. A. Plachký [-] )

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - P. Zahatlan [-] , T. Hrtánek [-] , J. Ligocký [-] , M. Stanowski [-] - L. Ligocký [-] (59. P. Popek [-] ) , N. Derík [-] , P. Beilner [-] , J. Hurník [-] (59. J. Káňa [-] ) - M. Ristovský [-] , L. Kurušta [-]

ŽK: 80. D. Kobylík , 89. P. Střelec - 58. P. Zahatlan , 82. L. Kurušta .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - ČUBA Daniel, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.