Brankové hody ovládl Komárov


Branky


22. O. Valušek (vl.) , 45. J. Onderka , 83. J. Onderka , 86. J. Onderka - 10. M. Šubert , 13. D. Thomas , 18. M. Zapletal , 27. D. Thomas , 59. M. Šubert , 89. D. Thomas
0

Velice pěkné utkání se odehrálo v Hrabyni. Komárov se dostal do rychlého vedení 2:0. Jak ale rychle své vedení získal, tak rychle ho ztratil. Do konce poločasu zařídil vedení hostům Thomas. Druhý poločas brankovými hody pokračoval. Komárov diktoval tempo hry, ale v závěru se nevzdávající Hrabyně dostala do kontaktu. V 89. minutě ale utnul zápas tří brankový Thomas a díky jeho střelecké dovednosti Komárov bere tři body.

Bližší info připravujeme...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro oko diváka...

Hostům vyšel úvod zápasu jednoznačně lépe, podařilo se jim vsítit dvě branky. První padla, v 10. minutě po přihrávce do levého křídla se k míči dostal Rychtár a přesným centrem našel na hranici pětky hostujícího Šuberta, který nedal brankáři šanci 0:1. Hosté po vstřelené brance byli stále při chuti a tak o tři minuty přišla další branku hostů. Thomas si narazil se Šubertem a střelou z hranice šestnáctky zvýšil skóre na 0:2. S šancemi domácích na vítězství to nevypadalo vůbec dobře, spíše naopak to zavánělo debaklem. Komárov byl kombinačně silnější a moc nepouštěl domácí do hry, menší zvrat nastal 22. minutě, kdy začala Hrabyně hrát více důrazněji. To přineslo ovoce v podobě gólu. Hostující Valošek chtěl míč uklidit na roh, ale kulatý nesmysl mu sjel z nártu a zamířil do vlastní sítě 1:2. Po vstřelené brance se probudili hosté a začali si vytvářet tlak. Aktivní Thomas zaměstnával nejvíce domácí obranu. V 27. se právě Thomas dočkal. Míč si dobře pokryl a opět tvrdou střelou z hranice šestnáctky překonal domácího brankáře 1:3. Už se pomalu pískal konec prvního poločasu, ale domácím se podařilo vstřelit kontaktní gól do kabiny. Zaváhání komárovských obránců využil Jiří Onderka a v tváří v tvář nedal Pelcovi šanci 2:3. Následně brankově plodný první poločas skončil.

Brankostroj se nezastavil

Obraz hry se v druhé pětačtyřicetiminutovce moc nezměnil, hosté stále byli nebezpečnější, což také ukázali v 59. minutě. Hečko zahrával rohový kop, míč po odrazu skončil u hostujícího Šuberta a ten svým druhým gólem zvýšil na 2:4. Nepříznivý stav se nelíbil domácím, kteří ještě chtěli se zápasem něco udělat. V 65. minutě po ruce Tomáše Rádka zahrávali domácí standartku přibližně z dvaceti metrů. Balón si postavil Onderka, ale kroucený míč zlikvidoval Pelc na roh. V 68. minutě měli možnost kopat standartku i hosté. Míč si vzal agilní Thomas a tvrdou ranou rozezvonil břevno. Následně se míč dostal k Zapletalovi, který již neměl problém usměrnit 2:5. Kdo si myslel, že je rozhodnu, byl na omylu. Domácí sebrali poslední zbytky sil a hnali se do útoku. V 83. a v 86. minutě si aktivní Onderka pohrál s hostující obranou a krásnými střelami nedal Pelcovi šanci. 4:5. Drama bylo na světě! Po rozehrání se domácím nedařilo si vytvořit tlak a tak v 89. minutě zpečetil výhru Komárova kanonýr Thomas 4:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka (vedoucí mužstva): Komárov předvedl kvalitu, stejně jako v podzimním souboji. Krom herní převahy hlavně vysokou efektivitu, kdy snad z 6 šancí dali 6 branek. My se hostům nerovnali v bojovnosti a příležitosti či jejich náznaky jsme nedotáhli do konce. Ani hattrick Jiřího Onderky tak k bodům nevedl a soupeři sportovně gratulujeme.

SK Komárov
Petr Pelc (hráč): Do utkání jsme vstupovali opět bez některých hráčů ze základní sestavy. Šanci dostali jiní, kteří chytili svou šanci a podali výborný výkon. Zbytečně jsme nezahazovali šance a z vytvořených akcí jsme dávali branky. Dnes si myslím, že po právu je vítězství na naší straně. Chtěl bych pochválit Davida Thomase, který podal výborný výkon a vstřelil tři branky.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - DEMEL Ondřej (N), TŮMA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.