Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Komárově


Branky


16. M. Šubert , 35. M. Rádek , 56. P. Rychtar , 59. J. Srubek , 76. D. Thomas , 82. P. Rychtar , 84. J. Srubek - 14. M. Váňa , 40. R. Ferenc
0

Trápící se Komárov hostil Větřkovice. Cíl domácích byl jasný, konečně vyhrát za tři body. To se jim povedlo, i když první poločas bylo skóre nerozhodné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní útok na obou stranách

Komárovští do zápasu nastoupili poměrně nervózně a zpočátku se neuměli dostat do tempa. Ve 13. minutě se naskytla pěkná příležitost pro Komárov. Po faulu na Kupčíka domácí zahrávali standartní situaci. K míči se postavil stálý exekutor Josef Srubek. Kop se mu ale nepovedl a protiútok založili Větřkovice. Dostali se do přečíslení tři na jednoho. Marek Váňa si předkopl míč, domácí brankář Pelc šel pod nohy, ale Váňa lišácky loboval 0:1. V 16. minutě domácí zahrávali trestný kop. Kupčík našel hlavu Rychtara, ten ještě protečoval na Michala Šuberta, a ten se nemýlil 1:1. Hosté i přes vyrovnání byli aktivní, zejména Marek Váňa, který dával domácím obráncům pěkně zabrat. V 30. minutě propadl míč domácímu Novákovi a do samostatného úniku se řítil Váňa. Opět se snažil přehodit Pelce, ale tentokrát se mu to nezdařilo. V 35. minutě Kupčík pěkným pasem vysunul Michala Rádka, a ten rozvlnil síť 2:1. Komárovu ale příliš dlouho vedení nevydželo. Ve 40. minutě zbytečně u rohového praporku fauloval Tomáš Rádek a Ferenc srovnal v pokutovém území na 2:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Přestřelka pokračovala

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako vyměnění. A od začátku tlačili Větřkovice na jejich polovinu. Paradoxně mohli jít do vedení hosté, když v 53. minutě si agilní Váňa znovu pohrál s domácí obranou a nastřelil pravou tyč. V 56. minutě šli do vedení domácí. Z pravé strany centroval Martin Mikšík a nekompromisně zavěsil Rychtar 3:2. O tři minuty později padla další branka. Z pravé strany centroval Thomas a míč se přes Kupčíka dokutálel až k Pepovi Srubkovi, který zvýšil na 4:2. Po rychlých gólech domácí nepřestali bušit do svého soupeře. O chvíli po poslední vstřelené brance byl v pokutovém území faulovaná nová posila, ex štítinský sniper David Thomas. Míč si vzal Kupčík, ale slabou ranou po zemi nezvýšil skóre utkání. V 72. minutě se po sérii přihrávek dostal Thomas, který tvrdou ranou orazítkoval břevno. Dočkal se ale o čtyři minuty později, když si zpracoval míč na kraji šestnáctky a ranou z voleje nedal hostujícímu brankáři šanci 5:2. Po sléze spálili své šance Šubert, Rychtar a z pětky Kupčík, který nepochopitelně přestřelil. V 82. minutě narazil Kupčík Rychtarovi a ten střelou k pravé tyči nedal Kukolovi šanci 6:2. Hosté mohli korigovat o chvíli později, když nejlepší hostující hráč Váňa si z domácích obránců udělal dobrý den. Míč centroval, ale ve vzduchu v poslední chvíli zachytil Pelc. Již na 7:2 v 84. minutě si střídající Vácha narazil s Kupčíkem, který vyslal Srubka, a ten svým druhým gólem navýšil na 7:2. V poslední minutě ještě vyzkoušel pozornost Pelce Váňa, ale Pelc míč vytěsnil na roh. Z následného rohu se již nic nedělo, a tak divoké utkání skončilo 7:2.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (hráč): První poločas byl ten klasický náš. Začali jsme špatně a soupeř nás trestal za naše chyby. I přesto jsme po prvním poločase šli do kabin za nerozhodného stavu. Do druhého poločasu nastoupila nová posila David Thomas, který hru oživil a podílel se téměř na všech pěti gólech.




Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - T. Rádek [-] , M. Rádek [-] , J. Novák [-] , O. Hečko [-] (26. D. Rychter [-] ) - L. Kupčík [-] , J. Srubek [-] , M. Mikšík [-] , O. Valušek [-] (46. D. Thomas [-] ) - P. Rychtar [-] , M. Šubert [-] (80. M. Vácha [-] ) -

TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - M. Kopl [-] , R. Ferenc [-] , M. Váňa [-] , R. Střílka [-] , L. Mička [-] - J. Hluchý [-] , M. Rokos [-] , P. Černoch [-] (80. A. Vymazal [-] ) - J. Hopp [-] , S. Fabík [-] (64. M. Pretsch [-] ) -

ŽK: 34. P. Černoch , 58. R. Ferenc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - VALEČKA Zdeněk (N), GRULICH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.