Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:00

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachraňující se Lípa si v domácím prostředí vyšlápla na rezervu otrokovické Viktorie


Branky


0

Do Lípy zavítala v nedělním dopoledni rezerva otrokovické Viktorie, která v minulém kole doma zaváhala doma s rezervou Slavičína. Otrokovičtí hráči věděli o sobotní výhře Nevšové na hřišti tečovického Bivoje a tak jim povinnost velela v Lípě utkání vyhrát. V cestě jim však stál domácí nováček soutěže, který tvrdě bojuje o záchranu v soutěži. Začátek zápasu vyšel domácímu celku na jedničku a už po patnácti minutách vedl o dvě branky. Chvíli pompřestávce přidal Simerský třetí trefu a bylo vymalováno. Hosté snížili po hodině hry na dvoubrankový rozdíl, ale na víc se v tomto utkání nezmohli. Lípa tak bere důležité tři body, hosté odjíždějí do Otrokovic s prázdnou a na záda jim začíná dýchat Mladcová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit dvě branky


Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-nevsovou-spasila-penalta-buchlovice-v-trhaku-20170522.html

Do Lípy zavítala rezerva Otrokovické Viktorie, která je v tabulce zatím na druhé příčce a stále pronásleduje vedoucí Nevšovou. Domáci jsou v pozici, kdy každý bod v boji o záchranu by byl dobrý a od začátku až do konce zápasu se soustředili jen na defenzivu. Lípě vyšel začátek zápasu na jedničku a hned z první akce dala branku, když z levé strany si navedl míč Slováček a krásnou přihrávkou za obranu vyslal Hamšíka a ten se nemýlil 1:0. Viktorka vzápětí svoji tutovku promarnila a brankář Vala skvěle podržel svůj tým. Lípa trpělivě bránila a dočkala se další branky v patnácté minutě, kdy se z rohu trefil opět Hamšík 2:0. Viktorka znovu dobývala bránu Lípy, ale několik šancí nevyužila a tak se šlo do kabin bez změny stavu. Výsledek to byl překvapivý, ale domácím vyšel začátek utkání, kdy hosté působili ospalým dojmem a také na to doplatili.

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Začátek druhého poločasu nic nového nepřinesl. Ve 48. minutě zahrával standartku z půle hřiště Simerský a k překvapení všech skončil míč za zády golmana Otrokovic. To už bylo 3:0 a mladíci z Viktorie začínali být pomalinku nervózní a i když drželi míč na svých kopačkách, veškeré pokusy skončily před šestnástkou. Domácí hrozili jen sporadicky a diváci moc pěkný zápas neviděli. Viktoria se dočkala v 63. minutě, kdy po centru z levé strany zakončil Lapčík 3:1. Poslední minuty zápasu se odehrával podle stejného scénáře a skóre se tak neměnilo. Lípa bere tři „zlaté“ body a bude se dál snažit v boji o záchranu. Díky patří i fanouškům obou táborů, kteří v nedělním dopoledni vytvořili skvělou atmosféru.

 

 

Lípa změřila síly s rezervou otrokovické Viktorie, která v minulém kole doma zaváhala doma s rezervou Slavičína. Otrokovičtí hráči věděli o sobotní výhře Nevšové na hřišti tečovického Bivoje a tak jim povinnost velela v Lípě utkání vyhrát. V cestě jim však stál nováček soutěže, který tvrdě bojuje o záchranu v soutěži. Začátek zápasu vyšel domácímu celku na jedničku a už po patnácti minutách vedl o dvě branky. Chvíli po přestávce přidal Simerský třetí trefu a bylo vymalováno. Hosté snížili po hodině hry na dvoubrankový rozdíl, ale na víc se v tomto utkání nezmohli. Lípa tak bere důležité tři body, hosté odjíždějí do Otrokovic s prázdnou a na záda jim začíná dýchat Mladcová, která ztrácí už pouhé tři body.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Tomáš Hlavinka: Jsou to pro nás tři „zlaté“ body a budeme se dál snažit v boji o záchranu. Vyšel nám úvod utkání, kdy jsme dali dvě branky. Ve druhé přidali třetí trefu a hosté pouze snížili na konečných 3:1.

FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Ve druhé minutě jsme měli tutovku, kterou jsme neproměnili a následně jsme dostali z dvou šancí dva góly, které nám svázaly nohy.Vstup do druhého poločasu nám nevyšel, kdy po chybě brankáře jsme inkasovali třetí gol a bylo po zápase.



Sestavy



FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - L. Křivánek [-] , S. Issaka [-] , T. Frydrych [-] , M. Lapčík [-] , T. Kozel [-] , O. Malota [-] , M. Bína [-] , M. Ruman [-] , O. Ponížil [-] , P. Lendler [-]

ŽK: 26. J. Spáčil , 77. P. Křižka , 90. M. Vala - 38. O. Ponížil , 90. P. Lendler .
Hráči zápasu: A. Simerský , M. Vala , D. Hamšík - M. Lapčík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - SKALICKÝ Libor, ČÍŽ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku