Rezerva otrokovické Viktorie potvrdila v Hulíně roli favorita


Branky


0

Na půdu hulínské Admiry zavítal v neděli druhý tým tabulky - rezerva otrokovické Viktorie. Hosté stále pronásledují vedoucí Nevšovou, která zvládla v sobotu těžký duel na Mladcové a tak otrokovičtí museli v Hulíně bodovat naplno. Hostům vyšel na jedničku vstup do utkání, když se prosadil Josef Ferko už v deváté minutě. Domácí tým se poté snažil o vyrovnání, ale hostující obrana byla velmi pozorná. Ve druhém dějství přidali hosté další tři branky, domácí celek už v závěru nestačil fyzicky na kondičně velmi dobře připravené hráče hostí. Viktorie veze vysokou výhru a v příštím kole hostí v deby rezervních týmů Slavičín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili šance domácích a pak udeřili

"Utkání proti běhavému týmu Viktorky jsme začali nadějně, již ve 4. minutě se k míči ve vápně dostal Tabara, ale střílel jen doprostřed brány a brankář jeho tvrdou střelu vyrazil. Naopak hosté byli v 9. minutě přesnější,  míč dostal na levé straně Ferko, prošel do vápna a přehodil Vajdu a bylo to rázem 0:1 pro hosty. Ve 20. minutě musel pro zranění střídat Barták, Tabara se musel stáhnout z útoku na stopera, čímž se značně oslabila naše útočná síla. Hosté měli míč více na kopačkách, dobře kombinovali, přesto ve 26. minutě jsme se dostali zprava před vápno hostí a s nepovedeným centrem Svrčka měl branař hostí plno práce, vyrazil stěží míč na roh. Ve 43. minutě hosté dobře zakombinovali středem naší obrany, sám hráč se ocitl před Vajdou, ten ale chytil. Ve 44. minutě jsme mohli vyrovnat, míč dostal do vápna Kubo, pěkně se zbavil zpětnou kličkou obránce, ale jeho mírně tečovaná střela skončila na břevně hostujícího mužstva. Zajímavý poločas skončil těsným vedením hostů", hodnotí vývoj první půle činovníci hulínského klubu.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

"Druhá půle začala v 52. minutě pohotovou střelou Svrčka, kterou však brankář hostí nadvakrát zlikvidoval. V 62. minutě hosté zaútočili po pravé straně, přetažený centr si vlevo zpracoval znovu Ferko a krásnou technickou střelou přes celou bránu zvýšil vedení hostů na 0:2. Po této bráně již hosté zcela ovládli hru, stále nás přehrávali rychlou kombinací a v 69 .minutě znovu udeřili, středem hřiště se dostal sám před Vajdu Křivánek, udělal mu kličku a do prázné brány zvýšil na 0:3. V 74. minutě nás hosté znovu přečíslili, šli čtyři na jednoho, ale šanci nevyužili. Ale v 82. minutě jsme nedokázali míč odkopnout z našeho vápna, míč získal na levé straně hráč hostí a poslal ho počtvrté do naší sítě - 0:4. Utkání se již dohrálo bez dalších šancí", viděli druhou půli funkcionáři hulínské Admiry.       "Záčatek utkání v Hulíně pro nás nebyl úplně optimální, jelikož jsme nechali soupeře hrát na míči a domácí hrozili z nakopávaných míčů do vápna, které byly velmi nebezpečné. Naštěstí jsme úvodní čtvrthodinku přečkali bez úhony a následně převzali iniciativu hry my. Výsledkem byl úvodní gól na 0:1, za tohoto stavu se šlo i do kabin. Vstup do druhého poločasu už byl pro nás příjemnější a hodně lepší. Soupeři jsme nepůjčili míč a rychlými protiútoky stále ohrožovali branku domácích. Z velkých množství šancí se nám podařilo vsítit tři branky a tak si odvážíme zasloužené tři body a v příštím kole hostíme rezervu Slavičína", hodnotí utkání v Hulíně druhý nejlepší střelec soutěže Lukáš Křivánek z Otrokovic.

 



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Utkání proti běhavému týmu Viktorky jsme začali nadějně, ale šanci jsme neproměnili. Hosté poté udeřili zásluhou Ferka. Tentýž hráč přidal druhou trefu a hosté ovládli hru. Fotbalisté Viktorie si zaslouženě odvezli tři body a dál stíhají první Nevšovou.

FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Začátek utkání nebyl z naší strany optimální a domácí se dlouhými nákopy dostávali do naší šestnáctky. Potom jsme se dostali do vedení a branka nás uklidnila. Ve druhé půli už jsme předváděli svoji hru, přidali další tři banky a vezeme domů zaslouženou výhru.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Miklík [-] , M. Jurášek [-] , J. Barták [-] (20. J. Kubo [-] ) - M. Zavadil [-] , A. Tabara [-] , Z. Prokop [-] , J. Šenkyřík [-] - D. Svrček [-] , M. Karamon [-] (67. M. Podmol [-] ) - P. Janda [-]

FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - P. Lendler [-] , J. Červenka [-] , J. Ferko [-] , L. Křivánek [-] , S. Issaka [-] , P. Červenka [-] (46. T. Frydrych [-] ) , M. Lapčík [-] , T. Kozel [-] , M. Ruman [-] , J. Foltýn [-]

ŽK: 45. M. Zavadil , 72. Z. Prokop - 73. P. Lendler .
Hráči zápasu: A. Tabara - J. Ferko , L. Křivánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Katrňák Milan - MRŇKA Antonín (N), ZAPLETAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku