2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štáblovičtí vymazáním Chrena slavili úspěch.


Branky


21. Z. Ondrušík (vl.) , 75. V. Konečný - 77. V. Hudeček
0

Na svém hřišti hostily Štáblovice rezervu z Budišova.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po přestřelce z minulého kola narazila v 17. kole lll. B třídy sk. B, Mařádkova ekipa na o poznání lépe připraveného soupeře. Při pohledu na soupisku hostů, se z prvního pohledu zdálo, že do Štáblovic dorazila farma Radkova. V základní sestavě zde nastoupilo pár borců, kteří ještě na podzim oblékali dres zmiňovaného klubu, včele s bojovným Chrenem. Domácí vyběhli na hřiště v okleštěné sestavě a bez možnosti střídaní, což bylo na jejich výkonu znát.

Již od úvodních minut utkání o sobě nechávalo vědět útočné duo Čonka, Chreno. Jejím svižným výpadům a opakovaným pokusům o střely ze vzdálenosti více jak 20 ti metrů, zdárně odolávala domácí obrana, dirigována pod taktovkou zkušené stoperské dvojice Dobrotky s Konvičkou. Tak jako lev bedlivě číhající na svou kořist, nějak takhle by se dala charakterizovat hra Štáblovic v prvním poločase. Po postupně zakládaných útocích, kdy byli útočící hráči opakovaně zastavováni za cenu faulů, se své kořisti přece jen dočkali. V probíhající 21. minutě si na aut Víchy L. nejvýše vyskočil budišovský Ondrušík, který po skrumáži před vlastní branou, smolně poslal domácí do jednobrankového vedení, které jim vydrželo do konce poločasu.

Poločasový oddych přinesl v předváděné hře budišovského béčka, touhu po vyrovnání. Na hřišti bylo vidět mnoho ostrých soubojů na hranici pravidel, ale také pár povedených akcí převážně ze strany Budišova. Hráčům Štáblovic se jen se štěstím dařilo bránit akce, zakládané ze středu hřiště aktivně střídajícím Hudečkem. O tom, co vše se dá stihnout za 3 minuty by mohly společně vyprávět oba celky. Rozmezí 75. - 77. minuty nabídlo sled zajímavých událostí. V 75. minutě Štáblovice Konečným navýšily skóre na 2:0, kdy po odražené střele na úrovni penalty reklamovali hostující hraní rukou. O minutu později se za hlavu chytal Dobrotka, který po přísně nařízeném pokutovém kopu, jenž zavinil Týn údajným faulem na Častulíka, rozvibroval pouze břevno brankové konstrukce. A tak po vzoru rčení nedáš - dostaneš úřadoval Budišov. Tomu se po rychlém přechodu do útoku a nedůraznému odkopu jednoho z obránců Štáblovic podařilo snížit v 75. minutě Hudečkem na rozdíl jedné branky. I přes drtivý tlak závěrečných minut, to bylo ale vše, na co se budišovští v zápase zmohli. S upřímností nutno podotknout, že dnes si šťastnější mužstvo nezasloužilo vyhrát. Ubojovaný výkon proti budišovské rezervě tak zajistil štáblovickým prozatímní třetí místo v tabulce, kdy o dva body přeskočily slavkovské béčko, které doma remizovalo s Brumovicemi hokejovým výsledkem 6:6.

 

Dušan Mrákota

 



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Dušan Mrákota: Dnes se nám podařilo uhlídat jednoho z nejlepších útočníků soutěže. Souboje s Ondrou (Ondřej Chreno pozn. redakce) bolí, ale pár ran od našich stoperů taky schytal, vše ale v duchu fair play na obou stranách. Zkušeně jsme ho zdvojovali a až na pár výjimek jsme mu nic nedovolili, což ho nemohlo bavit. Z naší předvedené hry však musely bolet oči. Soupeř měl víc šancí a také více ze hry. V druhém poločase jsme totálně odpadli. Potýkáme se s disciplínou a absencí klíčových hráčů.




Sestavy


SK Štáblovice
V. Kácal [-] - R. Baláž [-] , R. Kirschner [-] , R. Vícha [-] , V. Konečný [-] , M. Konvička [-] , L. Vícha [-] , P. Dobrotka [-] , J. Durčák [-] , Z. Častulík [-] , M. Laovský [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
J. Mikula [-] - O. Chreno [-] , L. Čonka [-] , M. Michalík [-] (85. R. Olbrecht [-] ) , F. Honeš [-] , P. Vaněrka [-] (46. V. Hudeček [-] ) , D. Siažík [-] , P. Stambulidis [-] , J. Lasák [-] , M. Týn [-] , Z. Ondrušík [-]

ŽK: 6. F. Honeš , 76. M. Týn .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PANÁČEK Ondřej (N), URBANSKÝ Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.