2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkov doma nastřílel doma dva góly


Branky


0

Spousta zmařených šancí ze strany hostů a velký tlak domácích. Tak vypadal fotbal v Radkově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidné utkání bez hádek a ostrých soubojů se odehrálo v Radkově. Ten zde hostil hráče ze Sosnové. První poločas se hrál vyrovnaný fotbal na obě strany. Hráči Radkova se snažili kombinovat, ale chyběla jim úspěšná zakončení koncovky. Sosnová sázela spíše na brejky, protože se jí na malém hřišti nedařilo kombinovat.

 

 

Hned ze startu první půle se do brejkové situace dostal sosnovský Moravec. Střílel však přímo do gólmana. Radkovští hodně tlačili a v 10. minutě se jim zadařilo. Stančík dostal míč od záložníka Machače. Asi ze dvaceti metrů vypálil v šibenici všechny pavučiny i s pavouky.  Zbytek poločasu Radkov sázel na velký důraz, Sosnová vyčkávala na příležitost. I přes velkou snahu obou celků žádný gól však nepadl.

 

Druhá půle utkání se nesla ve stejném duchu, jako ta první. Sosnovský Moravec se opět dostal do situace jeden na jednoho, jeho střela však letěla těsně mimo bránu. Sosnová kopala v zápase alespoň osm rohů, pokaždé letěl míč do hřiště nebo za bránu. Radkov kopal roh jeden a proměnil jej. V 75. minutě ho kopal Jan Prda, načechral míč na Malého, který jej hlavou umístil do sítě.

 

 

 

Sosnová bojovala, ale zkrátka se jí nedařilo, a tak se z vítězství radovali domácí hráči Radkova.



Ohlasy k zápasu


TJ SPS Radkov
David Chudík: Fotbal bez zbytečných faulů. Sosnová bojovala, ale my odolali. Musím pochválit celý náš tým a hlavně gólmana Petra Prdu. Svými zákroky nás hodně podržel.

TJ Sokol Sosnová
Julius Pokoš: Měli jsme první šanci, kterou jsme neproměnili. Na tak malém hřišti rozhodla velká bojovnost Radkova. Měli jsme spoustu rohů a žádný neproměnili, oni proměnili jeden z jednoho. Chválím rozhodčího, pískal férově.



Sestavy


TJ SPS Radkov
P. Prda [-] - P. Mader [-] , D. Lupa [-] , D. Chudík [-] , D. Fišer [-] - P. Prda [-] (88. M. Bek [-] ) , R. Machač [-] , A. Anelkin [-] , T. Masnica [-] - D. Stančík [-] (65. J. Malý [-] ) - J. Kudla [-]

TJ Sokol Sosnová
L. Melich [-] - P. Slaný [-] (75. J. Bala [-] ) , J. Tomeček [-] (78. J. Žiška [-] ) , R. Dunaj [-] , J. Pokoš [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , R. Kaštovský [-] , Z. Stavinoha [-] , R. Nekoranec [-] , V. Baránek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.