5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice převezly Vávrovice B


Branky


26. A. Dehner , 43. A. Dehner , 49. J. Fojtík , 56. D. Varyš (p.) , 86. J. Matýsek - 72. M. Schoppik
0

Holasovičtí svou pevnost ubránili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Na první jarní zápas a derby přišlo cca 120 lidí. Vzhledem ke studenému počasí to je velmi slušná návštěva.  Ti kdo přišli, viděli od prvních minut jasnou dominanci a převahu domácích Holasovic. Hosté se jen bránili, a pokud získali míč, téměř hned o něj zase kvůli špatným přihrávkám přícházeli. Hrozili jen výjimečně. Domácí družina si vytvořila několik šancí, ale bohužel, jak je u ní zvykem, spoustu šancí zahazovala. Změnil to až cca po 30 minutách hry pěkný roh Jiřího Matýska a parádní výskok a hlavička kapitána Adama Dehnera, který z blízkosti nedal gólmanovi Vávrovic šanci. Stejná situace se opakovala o 10 minut později, před koncem prvního poločasu. Opět Adam Dehner přeskočil všechny, a znovu hlavičkou upravoval stav na 2:0.

 

Do druhé půlky hosté poslali do hry mladé dravce, kteří výrazně hru hostů rozhýbali. Částečně je ale zmrazil opět po standartce a odraženém míči, krásnou střelou k tyči, v poločase střídající Jiří Fojtík. Chvíli na to utekl asi 5 hráčům Vávrovic, holasovský express Dominik Varyš, kterého ,,kosou" ze zadu sundal jeden z hráčů hostí. Sudí následně nařídil penaltu, kterou sám faulovaný Varyš se štěstím proměnil. V tu chvíli se zdálo být hotovo - 4:0. Hosté však dál hýřili aktivitou a dělali nám vzadu často velké problémy. Ty se navíc prohlubovaly po vystřídání našeho kapitáná  Adama Dehnera. Hosté se dostali k několika brejkům, a jeden dokonale využili, a pěknou akci dovedli do gólu. Pak už ale prostřídali znovu i hosté a jejich kvalita šla opět dolů. Holasovští už ke konci opět Vávrovské přehrávali a měli další šance. Opět je ale zahazovali, až poté Jiří Matýsek krásnou trefou přes hráče trefil neuveřitelně vinkl a dal výsledku konečnou podobu 5:1.

 

Autor: David Dehner

 



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - J. Bolík [-] , M. Dehner [-] , T. Weiss [-] , D. Dehner [-] , A. Dehner [-] (67. L. Matýsek [-] ) , J. Dehner [-] , A. Schreier [-] (46. J. Fojtík [-] ) , A. Mosler [-] (77. P. Manderla [-] ) , K. Kramný [-] (46. [-] ) , J. Matýsek [-]

FK NOVA Vávrovice B
M. Bartusek [-] - T. Šenk [-] , P. Hendrych [-] , P. Fifeger [-] - R. Bartusek [-] (73. M. Jochim [-] ) , J. Slíva [-] , J. Schreiber [-] (75. D. Lakomý [-] ) , D. Šenk [-] (84. L. Černý [-] ) - R. Vegel [-] (46. D. Klein [-] ) , L. Foltýn [-] (46. M. Schoppik [-] ) - J. Chryczyk [-]

ŽK: 62. T. Weiss .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - GRULICH David (N), KOŠÁRKOVÁ Hana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.