Domácí měli herní převahu, ale body míří do Holostřev!


Branky


0

I takové zápasy bývají... Damnovské béčko kolikrát přišpendlilo v zápase soupeře na obranné půlce, ale produktivní Holostřevy bránily velice pečlivě a obětavě. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní hosté

Hráči Sokola Holostřevy přijeli do Damnova s tím, aby neutrpěli velkou prohru, protože domácí tým po odstoupení "A" mužstva z OP mohl nastoupit v sestavě s množstvím hráčů, kteří ještě na podzim hráli OP, takže kvalita měla být jasně na straně Sokola Damnov. Kvůli velmi těžkému podmáčenému terénu ale nemohli domácí na sto procent využít tvořivost a rychlost svých hráčů, a tak i díky své nedůsledné obraně dostali z prvního rohu hostů v 7.minutě gól. Holostřevy se více méně po celý první poločas bránily tlaku domácích s několika málo útoky proti domácí brance, a při jednom z nich záložník J. Hulák poslal špičkou levé nohy šouravý míč směrem na domácí branku, a ten se k překvapení všech dokázal "došourat" podél tyče až do branky, a tak poločas skončil vedením hostů - 0:2.

Soukup definitivně rozhodl

 Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasným cílem zápas otočit, a tak z drtivého tlaku hned po třech minutách vstřelili kontaktní gól. Dále se utkání odehrávalo ve středu hřiště, a pokud se domácí dostali do vápna hostů, nic z útoků nevytěžil,i i díky velmi obětavé hře obrany hostů, protože tlak domácích byl místy opravdu drtivý. Domácí se soustředili na útok a vyrovnání skore, ale v 80. min. si nepohlídali jeden z mála útoků hostů  a Soukup po spolupráci s Růžkem vstřelil třetí gól Holostřev. Zbytek zápasu se dohrával za velkého tlaku domácích jen na polovině Holostřev, ale ty dál obětavě bránily až do konečného hvizdu rozhodčího.

 

AUTOR: Milan Čampula



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Holostřevy
Milan Čampula: "Byl to jeden ze zápasů, kdy určitě nevyhrálo lepší mužstvo, ale o tom ten fotbal vlastně je. (úsměv)"



Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - DIETL Josef (N), PEŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.