0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 15:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín veze body ze Sedliště, záchrana jistá nebyla


Branky


0

Sedliště bylo v souboji s Černošínem možná i mírným favoritem. Diváci očekávali, že se Sedliště výhrou proti Černošínu definitivně zachrání a udrží se v soutěži. Jenže to se nestalo. Domácí přes veškerou snahu nevsítili žádný zásah a nakoenc prohráli v poměru 0:1. Jejich největší rival ale navíc dokázal na své půdě o tři body obrat Stráž, a tak se Sedlišti bodově vyrovnal. Pokud by navíc v příštím kole dokázal bodovat znovu, mohl by Sedliště ještě předskočit. O jedinou sestupovou příčku se tedy určitě ještě strhne pořádný boj. Černošín už v podstatě o nic nehraje. Umístí se od sedmého do desátého místa. Tato sezóna mu podle představ určitě nevyšla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní nula, zajímavostí bylo brzké střídání

Už od začátku bylo jasné, že to pro diváky nebude žádná fantastická fotbalová podívaná. Oba týmy sice občas byly schopny něco zajímavého vyprodukovat, ale nic nedokázaly dotáhnout do konce. Jejich akce většinou končili chybou poblíž vápna soupeře nebo rovnou až v něm, každopádně prostě končily brzy. Oba celky dělaly v kombinaci chyby a k vidění bylo i hodně nepřesností. Hrálo se tedy hodně vyrovnaně a spíše bez šancí. Nejzajímavějším faktem první půle bylo nucené střídání ze strany Seliště, když mušel ze hřiště předčasně jeden z pilířů týmu Pavel Hrubý, což hru Sedliště dosti ochromilo. Jinak se ale v první půli neudálo v podstatě nic víc.

Stačila jedna Bláhova rána

Ani ve druhé půli se obraz hry nijak výrazně neměnil. Oba týmy dál bojovaly o každý balón a bylo jasné, že každá šance může klidně i rozhodovat. Sedliště začalo možná trochu více otevírat svou hru a tlačit se dopředu. Už začínalo mít možná i maličko navrch, ale v tom se podařilo Černošínským sehrát povedený rychlý protiútok, na jehož konci stálo přesné zakončení Dominika Bláhy. Po inkasování už Seldiště ztratilo síly. První branka zápas úplně zlomila a Černošín už v podstatě jen kontroloval hru. DOmácí se sice ještě postupně začali snažit, ale dnes jim zkrátka něco chybělo a žádnou šanci nedokázali dotáhnout. Výhru tak nakoenc bral hostující celek z Černošínu.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Černošín přijel dost oslabený, takže jsme měli fotbalově navrch. Jenže jsme si nedokázali vytvořit žádnou kloudnou nebezpečnou šnaci. Brankáři jsme dávali spíš zákroky zadarmo. Černošínským naopak stačila v podstatě jedna šance a vyžil toho Dominik Bláha. Naší hru hodně ovlivnilo zranění Pavla Hrubého z patnácté minuty, který umí rozdělit balóny a vytvořit šanci, což bychom v této situaci potřebovali. Je to škoda, protože jsme si chtěli už pojistit záchranu, ale bohužel to nevyšlo a rozhodne se až v posledním kole. Snad to v Lomu zvládneme.

TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - M. Patočka [-] , M. Pažountka [-] , O. Rožumberg [-] , J. Marek [-] - P. Hrubý [-] (15. V. Pokorný [-] ) , V. Pešek [-] , F. Fatura [-] , K. Duda [-] - J. Brabec [-] , P. Fojtíček [-] -

TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - J. Kubovský [-] , R. Havel [-] , L. Melich [-] , K. Skoumal [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Petrovič [-] , T. Vondraš [-] , R. Drozda [-] - D. Bláha [-] , P. Černý [-] -

Počet diváků: 63. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - ZAVACKÝ Petr (N), HACKER Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.