Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec veze díky fantastickému obratu body z Lázní


0

Lázně byly na domácí půdě proti Kostelci podle diváků mírným favoritem. To se také začalo potvrzovat hned v úvodu zápasu, v němž domácí vstřelili dva rychlé góly a zdálo se, že zápas bude mít hladký průběh. Jenže neměl, Kostelec se dokázal semknout. Ještě v první půli snížil a ve druhé pak zápas v napínavém dramatickém závěru otočil a těsné vedení už uhájil. Fantastický obrat. Konečný výsledek 2:3 tak vyzní lépe pro Kostelec, který veze domů všechny tři důležité body, které jej zase minimálně na dvě hodiny posunou do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický úvod pro domácí tým

Lázně začaly zápas ve vysokém tempu, do utkání vlétly naplno a kosteleckého souepře dokonale zaskočily. Hned v první minutě rozvlnil síť Karel Seknička ml., takže se Lázně prakticky okamžitě dostaly do herní pohody a navíc jako bonus dokonale rozhodily soupeře. Dál měly navrch, talčily a ve třinácté minutě se trefil také Petr Hospodářský, jehož pokus po rohu si do branky hlavou nechtěně srazil hostující bek. Vše nasvědčovalo hladkému průběhu. Kostelec byl na kolenou a stačilo jej dorazit. To se ale domácímu celku nepodařilo. Kostelec se postupně začínal dostávat do zápasu a pomalu přebíral iniciativu. Stačila mu jen chvilková převaha a už v osmadvacáté minutě snižoval kontaktní brankou Michala Steinera. Ještě chvíli před snížením ale přišlo ze strany Kostelce vynucené střídání. Už při první brance se totiž zranil brankář Jamriška, který nebyl schopen zápas i přes veškerou snahu nakonec dohrát. Teď už ale zpět k chronologickému popisu. Po snížení hostů se maličko polevilo. Utkání sužovalo ohromné vedro a hráčům rychle docházely síly, a tak už vlastně nic nestalo. Lázně po půli vedly 2:1.

Geniální tah hostujícího trenéra

Ve druhé půli se Kostelec snažil talčit jak jen mohl, ale zdálo se, že Lázně mají vše pod kontrolou. Dlouho se tak stav neměnil a na hřišti se v podstatě nic zajímavého nedělo. Jenže koncentrace psotupně v takovém horku ovadala, a tak hosté kousali stále více, až se podařilo v sedmdesáté minutě vyrovnat Davidu Kolářskému. To Kostelec hodně nabudilo. Lázně se od té doby v podstatě jen modlily, aby udržely alsepoň bod. Jenže vzápětí přišel velký šok pro Kostelec. Koleno si při jednom ze soubojů ošklivě poranil útočník Marek Kolářský, takže museli hosté dohrávat jen v deseti. Kostelec ale stále pomýšlel na výhru, a tak trenér Kertys poslal do útoku obránce Floriána, který vytvářel na své nové pozici velký rozruch. Hrál výborně a vytvářel pro své spoluhráče dost šancí, až to nakonec v závěru jednou vyšlo. Šest minut před koncem po jeho centru do vápna z voleje nádherně trefil Michal Stainer, který tak i s pomocí břevna rozvlnil síť a vystřelil vítězný gól. Unavené Lázně už se vzepřít nedokázaly, a tak nakonec i přes dobrý úvod přišly o všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: My jsme rychle prohrávali o dvě branky. Zranil se nám brankář a museli jsme jej vystřídat. Přesto všechno jsme dokázali ještě snížit. V kabině jsme si řekli, že nám do konce zbývají tři zápasy, a že do toho prostě ještě dáme vše, co můžeme i když bylo dnes pravdu obrovské horko, které vše neuvěřitelně ztěžovalo. Soupeř měl alespoň hráče na vystřídání, ale my už nikoli, a když se nám zranil další hráč, museli jsme dohrávat v deseti. Přesto jsme ale zápas otočili. Bodů si neuvěřitelně ceníme. Máme hodně slátanou sestavu. V Kostelci teď hraje vše, co má ruce a nohy, ale přesto se nám daří, za což jsme moc rádi. Všem klukům děkuji za bojovný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
P. Rašín [-] (72. M. Hoffmann [-] ) - F. Vacata [-] - K. Praizler [-] - M. Šašek [-] , J. Častoral [-] , M. Pohlot [-] , P. Hospodářský [-] (80. J. Zábranský [-] ) , K. Seknička ml. [-] , R. Mašín [-] (51. J. Sak [-] ) , M. Pohlot [-] , J. Jelen [-] (60. J. Míšek [-] )

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] (26. M. Kudry [-] ) - L. Touš [-] , R. Průcha [-] , M. Steiner [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

ŽK: 58. D. Nový , 75. L. Honzík .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - HROMKA Pavel (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.