5:2
(3:1)
22. M. Stec
80. M. Stec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice našly herní pohodu a poradily si s Lomem,Čada přestřílel Stece


Branky


7. L. Čada , 15. L. Čada , 41. L. Čada , 46. L. Čada , 83. L. Čada - 22. M. Stec , 80. M. Stec
0

V Bezdružicích se tentokrtá hráolo hodně zajímavé utkání, které nabídlo hned sedm branek. Přesto nakoenc diváci viděli jen dva střelce. Na straně domácí to byl Lukáš Čada a za hosty pálil Martin Stec. Opticky měl sice převahu spíše týmy druhého jmenovaného, ale střelcky na tom tentokrát byl lépe bezdružický forward. Ten vsítil hned pět branek což jeho týmu stačilo k výhře 5:2. Bezdružice tak konečně po dlouhé době vyzrály i na kvalitnějšího soupeře a slaví cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdružicím vyšel úvod skvěle

Lom hrál od začátk utrochu více s balónem, ale Jiskra jej chtěla překvapit rychlou brankou. Dobře napadala, rychle přenášela hru a snažila se otevřít skóre, což se jí nakoenc v sedmé minutě podařilo, když se trefil Lukáš Čada. Lom pak svou hru ještě trochu stabilizoval a Jiskra se více zatáhla. Lom tlačil, vytvářel si šance a během chvíle zahodil hned tři. Obzvláště Martin Stec zpočátku nebyl vůbec ve své střelecké kůži. To Lukáš Čada na druhé straně ano, v patnácté minutě využil prakticky první protiútok a první akci po prvním brance a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Lom se ale nehodlal vzdát. Snažil se zapomenout na chyby a nepozornost v obraně a dál utvářel tempo a snažil se držet pod kontrolou soupeřovy brejky. A celkem se mu dařilo. Ve dvaadvacáté minutě konečně chladnokrevně zakončil Martin Stec a Lom byl zpět ve hře. Jiskra ale dobře bránila, dávala si na hostujícího kanonýra pozor a Lom si i přes kombinační převahu už dále šance příliš vytvářet nedokázal. Stav se tak dlouho neměnil. Tedy až do jedenačtyřicátém minuty, kdy opět dokázal svůj prostor najít Lukáš Čada, který tak zkompletováním hattirkcu zvýšil těsně před odchodem do kabin na slibných 3:1.

Čada se s tím nepáral a dorazil soupeře hned

Lom se určitě chtěl ještě pokusti se zápasem něco udělat, ale Jiskře dokonale vyšel úvod a Lukáš Čada hned v první minutě druhé půle dokázal i s pomocí teče obránce Picha skórovat počtvrté. A tak bylo definitivně rozhodnuto. Lom sice i v dalších minutách hrál více s balónem a snažil se něco vymyslet, ale marně. Nedařilo se mu a Jiskra ze svých protiakcí byla daleko nebezpečnější. Stav se ale dlouho neměnil. Až teprve deset minut před koncem ještě esteticky upravil skóre svou druhou trefou Martin Stec. Jenže jeho dnešní největší rival určitě nechtěl zůstat pozadu, a tak hend vzápětí přidal Lukáš Čada další branku a vrátil Jiskře třibrankové vedení, které už jí zůstalo až do konce. Bezdružice tak nakonec vyhrály 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Ladislav Filip: Konečně se nám sestava a jádro týmu trochu stabilizovalo, kluci se semkli a dokázali předvést výborný výkon. Soupeř sice hrál dobrý fotbal a neměli jsme to s ním tak jednduché, ale dařilo se nám střelecky, tedy hlavně Lukáši Čadovi. Díky tomu jsem těžký a vyrovnaný zápas zvládly nakoenc celkem hladce. Dnes jsem velmi spokojený jak s herním projevem, tak s nasazenímvšech hráčů. Dnes jsme hráli jako Mušketýři, jeden za všechny a všichni za jednoho.

TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: My jsme hráli zpočátku dobrý fotbal, měli jsme herní převahu, dostávali jsme se do šancí, ale nedávali jsme branky, kdežto soupeř trestal jedn naší chybu za druhou. Hrůza. Celkově bych řekl, že my jsme tvořili hru, ale góly dával soupeř. Obrana dnes byla dost děravá a vůbec nás nepodržela.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - V. Gábor [-] , M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , Z. Burda [-] - L. Čada [-] , D. Szegecs [-] , S. Čada [-] , J. Štrunc [-] - P. Dvořák [-] , M. Filip ml. [-] -

TJ Sokol Lom u Tachova
Y. Kalynich [-] - M. Kraus [-] (70. J. Vopalecký [-] ) , V. Matoušek [-] , V. Zdvihal [-] (80. T. Mareš [-] ) , M. Rosokha [-] , R. Volka [-] , M. Stec [-] , A. Karas [-] , M. Pich [-] , J. Pich [-] , P. Benda [-]

ŽK: 79. M. Dvořák - 60. V. Matoušek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MAROUŠEK Petr (N), HORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.