Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice si poradily v derby se Záchlumím, Motor ale statečně bojoval


0

V první půli se hrálo dost vyrovnané a možná trochu opatrné utkání. Tentokrát se derby v nic nezvrhlo a hrálo se celkem v klidu. První se do vedení dostalo Zcáhlumí, ale favorizované Kšice pak zápas dokzaly průběžně otočit a nakoenc vyhrály v poměru 5:2. Mají tak tři body a Záchlumí zůstává zase s nulou. K jeho spokojenosti ale jeho největší rival v tbaulce, Staré Sedliště, tento týden nehraje, a tak mu nijak neodskočí. Kšice zůstanou sedmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí neudrželo vedení

Derby Motoru a Kšicbylo od začátku dost vyrovnané, Kšice hrály možná o něco lépe s balónem a pohledně kombinovaly, ale Záchlumí bylo přímočařejší a možná si vytvořilo více šancí. I tak byl zápas ale ve všem dosti vyrovnaný. Na derby byl ale nezvykle klidný a nevyhrocený. I přes to, že se na první branku dlouho čekalo. O první se postaral domácí Miroslav Štrejn ml. až ve třicáté minutě. Kšice pak ale ihned zabraly. Přitlačily na pilu a začaly soupeře přehrávat. Během chvíle vyrovnal Kamil Dýdek a po pár minutách a další brance Miroslava Šetlíka už hosté zaslouženě vedli. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro favorita.

Záchlumí se snažilo marně

Hned na začátku druhé půle dokázal uniknout soupeři Jan Šetlík, který přesným zakončením v podstatě rozhodl. Záchlumí se sice rozhodně ještě nevzdávalo, ujalo se iniciativy a hrálo se na polovině Kšic. Hosté ale měli i tak vše pod kontrolou. Dobře bránili a soupeře drželi na uzdě. Navíc byli dost produktivní. Dokázal využít téměř všeho, co mohli. Už za několik málo minut unikla také Kamil Dýdek a po dvou rychlých akcích bylo Záchlumí zcela ze hry. Zbytek zápasu už dirigoval Motor, který sice dokázal v sedmdesáté minutě brankou Miroslava Štrejna ml. ještě snížit, ale nebylo mu to už v podstatě k ničemu. Kšice dál klidně bránily a v závěrečné desetiminutovce dokázaly dokonce udeřit znovu. V osmdesáté minutě se dokázal trefit Iurie Bordeniuc, který tak upravil na konečných 5:2. Ačkoli to tak možná nevypadalo, pro Kšice to byla celkem pohodlná výhra. Takticky zvládli svěřenci trenéra Janouta zápas skvěle, a tak Kšice odvezly ze Záchlumí tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Jiří Bracek: Hodnotí se mi to špatně. Je to škoda. Výsledek předvedené hře vůbec neodpovídá. Vedli jsme 1:0, ale pak jsme rychle inkasovali a sesypali jsme se. Do té doby jsme byli ale jednoznačně lepším týmem a ve druhé půli poté také, ale soupeř pak dvakrát utekl, dal góly a bylo rozhodnuto. Dnes zkrátka prohrál lepší tým. Škoda. Na závěr bych chtěl jen pochválit Mikra Štrjena, který dal dva góly, ale hrál opravdu výborně. Podle mě předvedl svůj nejlepší výkon minimálně za poslední rok. Výborná práce.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Derby dvou tradičních celků, které je vždy vyhecované, tvrdé a bojovné, ale dnes tomu tak úplně nebylo. Hrálo se docela slušně a nebyl to špatný fotbal. My jsme měli celý zápas pod kontrolou. Kombinačně jsme byli lepší. I když se soupeř dostal do vedení ,tak jsme zápas otočili a dokázali jsme si jej už ohlídat. Dobrý výkon. Chtěl bych pochválit všechny hráče.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - L. Dýdek [-] (46. D. Kasič [-] ) , M. Koníček [-] (46. L. Tupec [-] ) , A. Sabovčík [-] (68. D. Bauer [-] ) , M. Pavelka [-] , M. Karvaš [-] , R. Hrabák [-] (46. J. Mička [-] ) , V. Malík [-] , M. Štrejn ml. [-] , L. Hrabák [-] , M. Vácha [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - P. Janout [-] , M. Volf [-] , P. Kaprhál [-] , L. Kudlík [-] - M. Šťastný [-] (26. L. Bordeniuc [-] ) , P. Šnebergr [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-]

ŽK: 56. M. Karvaš .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - HORNÍK Miloslav (N), KASAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.