2:1p.
(1:1)
45. L. Čada
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice ubojovaly v Černošíně bod


Branky


22. R. Drozda - 45. L. Čada
0

Černošín byl na domácí půdě proti trápícím se Bezdružicím celkem jasným favoritem. Hosté ale ukázali, že rozhodně nehodlají být na jaře jen do počtu a dobrým výkonem dokázaly se souepřem udržet krok a s trochou štěstí dovedli zápas k penaltovému rozstřelu. V tom nakoenc už domácí roli favorita potvrdili, ale ani tak asi nebudou zcela spokojení. Jiskra může po prohře 1:2 na penalty slavit jeden bod, od nějž by se snad mohla trochu odrazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdružice vrátil do hry gól do kabin

Černošín měl od začátku navrch, dirigoval tempo a soupeře přehrával. Bezdružice nehrály na své poměry z poslední doby vbec špatně, ale i tak musely v tomto utkání spíše bránit. Ale dařilo se jim dobře, obraně to klapalo a brankář je dobrými zákroky držel be hře. Přesto prohrávala, když se do míče ve dvaadvacáté minutě opřel Radek Drozda. Dál ale trpělivě bránila a čekala na své šance z rychlých brejků. Stav se tak dlouho neměnil i přes to, že Černošín opravdu dost tlačil a vytvářel si šanci za šancí. Jiskra stále živila naději na vyrovnání. A když Černošín předčasně vypustil závěr poločasu, nezaváhala a tvrdě trestala. Vzal to na sebe kapitán Lukáš Čada, který se v poslední době musí stále sžívat s jinou pozicí. Všude je ale vždy vidět stejně, jako tentokrtá v záloze. Zpět ale k utkání. Čada tedy dokázal vyrovnat a Jiskra byla při odchodu do kabin stále ve hře. Favorit musel přemýšlet o tom ,co pro druhou půli změní.

Nevyužitá penalta pomohla Jiskře k remíze

Ve druhé půli už Černošín nerál tak dobře, jako v první. Hrál se nezáživný fotbal, který toho příliš nenabízel. Přesto měl Černošín stále mírně navrch. Dokonce si pro sebe vybojoval i pokutový kop, jenže toho nedokázal využít, což ho definitivně srazilo k zemi. Pak už se nedokázal k lepšímu výkonu nabudit a zápas se jen v poklidu bez jakýchkoli zajímavostí dohrával. Po devadesáti minutách tak platil stále vyrovnaný stav 1:1, který poslal zápas do penalt. 

Boj do poslední chvíle

Při penaltách už to bylo daleko zajímavější a napínavější. Došlo se až do sedmé série, ve které se vyskytla na straně Beružic první chyba, která rozhodla. Druhý bod tak přeci jen získal favorit, který ale s utkáním ani tak určitě spokojený nebude. Jiskra bude určitě spokoejnější.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Ivan Hacker: My jsme nastoupili hodně oslabení, máme pět hráčů základní sestavy mimo, což bylo vidět. I tak jsme zpočátku tlačili a nedali jsme dost branek, na čemž jsme ztroskotali. Sami jsme si tím podrazili nohy. Ve druhé půli jsme nedali penaltu a dál jsme se trápili. Nakonec můžeme být tedy za dva body ještě rádi, i když herně by měly být minimálně za první půli určitě tři.

TJ Jiskra Bezdružice
Ladislav Filip: My jsme jeli do Černošína v jedenácti lidech. Černoším měl určitě více ze hry, ale i tak klukům patří velké díky za to, jak bojovali. Zůstalo nám tu už jen to jádro, které se semklo a snaží se to nějak dohrát. Velkou zásluhu na získaném bodu má určitě brankář Beran, který nás hodně podržel a za stavu 1:1 lapil i penaltu soupeře. Jinak ale ta naše bezmoc a celková krize přetrvává i přes získaný bod.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - R. Panuška ml. [-] , R. Havel [-] , J. Kubovský [-] - T. Vondraš [-] (82. R. Panuška st. [-] ) , T. Petrovič [-] , J. Slivoně [-] (46. P. Klepsa [-] ) , J. Šedivý [-] (75. P. Černý [-] ) , R. Drozda [-] - P. Kříž [-] , D. Bláha [-] (90. I. Hacker [-] )

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Štrunc [-] , V. Gábor [-] , M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] - D. Szegecs [-] , D. Maroušek [-] , L. Čada [-] , S. Čada [-] - M. Filip ml. [-] , P. Dvořák [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - PECHMAN Marek (N), KOLESA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.